2777
2789
عنوان

هک نشید⚠️

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 31 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با منی؟ من هکت نکردم که ؟؟؟ چطوری هک شدی؟من خودم هم نشدم؟

هم تو اون برنامه رو دادی هم یه نفردیگه عزیزم جفت برنامه ها یکی بود،دیروز به خودتم توروبیکا پیام دادم که پاک کنی برنامه روحتما..نخوندی پیاممو پاک کردم گفتم ناراحت میشی ولی کانفیگی که زدم وفایل بود رو یکی دیگه داد

هم تو اون برنامه رو دادی هم یه نفردیگه عزیزم جفت برنامه ها یکی بود،دیروز به خودتم توروبیکا پیام دادم ...

اگ هک شده بودی با پاک کردنش همه چی تموم نمیشد گوشیت داغ میشد و از برنامه ها میپرید بیرون هنگ میکرد

و تا وقتی که گوشیتو به حالت کارخونه برنگردونی درست نمیشه

هم تو اون برنامه رو دادی هم یه نفردیگه عزیزم جفت برنامه ها یکی بود،دیروز به خودتم توروبیکا پیام دادم ...

والا خداشاهده من نه هکرم نه هیچی

از دیروزم مثل بقیه به همین کانفیگ ها هی قطع و وصل میشم. نه هکی اتفاق اتفاده نه چیزی

نمیدونم چطوری برای شما اینطوری شده

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

بخدا اصلا نمیدونن هک چیه .حتی فرق کانفینگ با پرو.کسی نمیدونن

اخه کپی شدن پیاما تو کلیگ برد هک نیست که

من اصلا قبلا این جریان ها هم گاهی میدیدم ی سری پیاما که قبلا کپی کردم از چتی چیزی یهو توی لیست کلیپ بردم میاد

خودمم از هک چیزی سر درنمیارم. ولی واقعا استرس گرفتم اسی اینو گفت

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

والا خداشاهده من نه هکرم نه هیچیاز دیروزم مثل بقیه به همین کانفیگ ها هی قطع و وصل میشم. نه هکی اتفاق ...

میدونم عزیزم میدونم

اون برنامه کلا فراگیر شده عشقم هرکی نصب کنه قربانیه..بدافزاره

اخه کپی شدن پیاما تو کلیگ برد هک نیست که من اصلا قبلا این جریان ها هم گاهی میدیدم ی سری پیاما که قبل ...

یک هکر هم بخواد کسی هک کنه باید نت باشه که بتونه هک کنه.هک کردن با کانفیگ امکان ندارد نهایتاً میتونه ببینه با اون کانفینگ به کدوم سایت متصل میشی در همین حد

البته با لینک مخرب و آلوده میشه هک شد ولی کانفیگ فقط سرور و آی پی هست اونم قبلش چک ببینی اصلا این کانفیگ هست یا نه