berenjak مدیر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 3022 عنوان یارانه | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 33 پست یارانه امون از دهک ۵ رفته ۷ چجوریاس؟!بچه ها امروز برامون یارانه زدن فقط ۳۰۰ تومان خانواده ۳ نفره همیشه ۹۰۰ می ریختن کهسرپرست خانوار خودممبرای شما هم کم ریختن هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست 1404/11/01 | 11:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
berenjak مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 3022 تغيير حساب بانكي رو بزني بعدش شماره شباً رو وارد كني تاييد كني تمومه مممنون از راهنماییت عزیزممیگم برای این ماه رو می ریزن براشون یا میره ماه بعد؟ هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
berenjak مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 3022 ارهوصل هم بشي همينايي كه ب من گفتنو بهت ميگنهمون برو تو سايته شباً ثبت كن تمام میشه به یارانه ام اعتراض بزنم از ۵ بردن به ۷؟ هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
گندم١٩٩٧ عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 5043 مممنون از راهنماییت عزیزممیگم برای این ماه رو می ریزن براشون یا میره ماه بعد؟ قربونتاينو يادم رفت بپرسم ولي فك كنم شماره شباً ثبت كني بريزن ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام
گندم١٩٩٧ عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 5043 میشه به یارانه ام اعتراض بزنم از ۵ بردن به ۷؟ شدنش ميشه ولي فك نكنم تاثير داشته باشه بازم شما اعتراض بزنمنم شايد اعتراض بزنم اخه الكي منم بردن هفت ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام