2777
2789
عنوان

رابطه مجازی

172 بازدید | 20 پست

کسی که ایران نباشه و مهاجرت کرده باشه ولی خیلی دوستت داشته باشه ام باز تهی نداره این دوستی؟ من حس میکنم تو ایران کسیو پیدا نمیکنم با همچین اخلاقایی💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بزار رک بهت بگم

کسی که میره خارج از کشور فقط در یک صورت یک خانم رو با خودش میبره، همسرش باشی یا نامزدش

دوست دختر هیچ تعهدی بهش نداره پس تهش رها کردنه. نه اون برمیگرده، نه تو میتونی بری

بوی خاک خیس و عطر لیمو🍋... وقتی کسی به اعتقاد من احترام نمیزاره، متقابلا من هم اعتقاد اون رو محترم نمیدونم. همه چی دو طرفه است.

چرا داره منتها طرف مقابلت باید سواد رابطه داشته باشه با شعور باشه لفتش نده همین .

ولی خب چطوری میخواد تهی داشته باشه وقتی من اینجام اون اونجاست خیلی دوسش دارما اونم منو دوس داره ولی مجبورم که تا دیرتر نشده جدا شم ازش

اگه رابطتتون خوبه چرا که نه. بزار ببین رفته اونجا سر و گوشش نمیجنبه

از ادما هیچ چیزی بعید نیست ولی بهش نمیخوره که چشمش دنبال یکی دیکه جز من باشه

البته بعضی وقتا همچین فکری میکنم که اکه از یکی اونجا خوشش اومد چی😭

بزار رک بهت بگمکسی که میره خارج از کشور فقط در یک صورت یک خانم رو با خودش میبره، همسرش باشی یا نامزد ...

با اینکه خیلی تلخه ولی واقعا هم همینه و درست میگید

پس نظرشمام اینه جداشم؟

با اینکه خیلی تلخه ولی واقعا هم همینه و درست میگیدپس نظرشمام اینه جداشم؟

بله، متاسفانه

امیدوارم یک فرد خیلی بهتر از این آقا سر راهت قرار بگیره

بوی خاک خیس و عطر لیمو🍋... وقتی کسی به اعتقاد من احترام نمیزاره، متقابلا من هم اعتقاد اون رو محترم نمیدونم. همه چی دو طرفه است.

خب بیاد خواستگاری .تموم شد رفت .منتها بحث اینجاس که حاضره بیاد یا نه

اون که خودش میگه من حاضرم هرکاری بکنم واست ولی من ندیدم هنوز چیزی والا🥲💔♥️

اولن عشق دروغه دومن من اونقدر مجازی عاشق شدم تهش خیانت و ترک شدنه مثلاً یه بار بدجوری مجازی عاشق شدم بعدش فهمیدم تو تلگرام تو چند تا گروه عوض هست با اکانت فیک یه شماره ی دیگه عوض شدم فهمیدم خودش یه عشق جدید پیدا کرده یعنی خیانت بعدشم ترکم کرد:)