2777
2789
عنوان

ارشد یا سربازی

37 بازدید | 4 پست

من یک سالی هست کار بازرگانی میکنم توی زمینه واردات و چند ماهی هم هست که دوره کارشناسی رو تموم کردم الان اصلا نمیدونم چکار کنم برم سربازی و بیام دوباره از اول دنبال کار بگردم تازه بعد سربازی اصلا معلوم نیست دوباره انگیزه شروع داشته باشم با این اوضاع یا نه !؟ یا ارشد بخونم و کنارش کار کنم تا بعد ارشد یا برم سربازی یا امریه ای چیزی بگیرم که اینم خیلی گزینه خوبی نیست

دارم دیوونه میشم هر روز به فکر میکنم

سلام

اگر کارتون درآمد خوب و آینده روشن داره ادامه بدید و در کنارش ارشد بخونید، اگه الان برید سربازی و برگردید گپ تحصیلی پیش میاد و خیلی وقتا انگیزه و فرصت ادامه تحصیل از دست میره، با تحصیلات بالاتر سربازیتون هم راحت تر میشه

سلام اگر کارتون درآمد خوب و آینده روشن داره ادامه بدید و در کنارش ارشد بخونید، اگه الان برید سربازی ...

کارم خوبه اما توی دراز مدت...

خیلی هم علاقه مند نیستم به ارشد خوندن راستش چون توی بازار کار خیلی تاثیری نداره و از این جهت خوبه که باعث رشد و پیشرفت خود آدم میشه و سربازی هم راحت تر میکنه اما در هر صورت سربازی مثل یک کار انجام نشده همیشه گوشه ذهنمه و میدونم حتی اگه ارشد بخونم بعدش باید برم سربازی

ممنون از راهنماییتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارم خوبه اما توی دراز مدت...خیلی هم علاقه مند نیستم به ارشد خوندن راستش چون توی بازار کار خیلی تاثی ...

خواهش میکنم

ارشد خوندن حداقل در پایه حقوق تاثیر داره

امیدوارم بهترین تصمیم رو برای آیندتون بگیرید