2789

من oral b  دارم خیلی هم خوبه. ولی سرش رو مثلا هر چهار ماه باید عوض کنی. یعنی مشخصه کهنه میشه. ولی دندانپزشکا هم می گن مسواک برقی خیییییییلی بهتر از مسواک معمولی دندان ها رو تمیز می کنه . من از وقتی مسواک برقی استفاده می منم دیگه نمی تونم از مسواک معمولی استفاده کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من از مسواک برقی اورال بی استفاده کردم ولی یه ایرادی که داشت  خیلی زود باتری تموم میکرد و اینکه فقط یه دکمه داشت و قدرتش کم و زیاد نمی شد ولی الان دارم از مسواک برقی شیائومی استفاده میکنم که واقعا خوبه و وقتی یک بار کامل ظرفیت باتریش کامل شه تا 18 روز بعد برام کار میکنه البته این مسواک هم برای بزرگسالان داره هم برای بچه ها که بعد از استفاده خودم برای پسرم هم خریدم و واقعا کیفیتش خوبه و به خاطر طرح قشنگش پسرم علاقعه پیدا کرده به مسواک زدن که واقعا کار من خیلی راحت شده من این مسواکو از شیائومی سیتی تو ایران خریدم .

سلام عزیزم برای خرید بهترین مسواک برقی من سایت اسپیتا رو پیشنهاد میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول رو آوردن در خونه پولشم میدی.

https://spita.ir/the-best-brand-of-electric-toothbrush/