2777
2789
عنوان

ایمپلنت

96 بازدید | 14 پست

هر واحد ۲۳ میلیون اخع مگ چیکار میکنن

تا میای وام برداری صد تا بدبختی دیگ پیدا میشه یا کرایه ها زیاد میشه یا باید پول پیش رو بزاری

دیگ رسما باید زندگی رو ببوسیم بزاریم کنار

از صب تا شب سگ دو میزنیم از حداقل ها هم محرومیم

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر من هر واحد ۴۵ تومن تابستون بهم قیمت داد الان نمیدونم چقدر میگیره

ولی دکتر من فقط آلمانی کار میکنه که از همه گرون تره و با کیفیت تر

من پیشش ایمپلنت کردم خیلی راضیم واقعا ارزش داره

کاش میشد بشی🖤💔
با این حساب خوب گرفته از من امسال گذاشتم

ببین قیمت ایمپلت به اینه که پیچش کجایی باشه آلمانی از همه با کیفیت تره و فوق العاده گرون دکتر من فقط آلمانی کار میکنه مثلا سوئیسی کره ای یا چندتا کشور دیگم هست هر کدوم قیمتای هودشون رو دارن نصف قیمت آلمانی ولی خب کیفیتش پایین تره

تابستون دکتر من بهم گفت از ۲۵ تومن هست تا ۴۵ تومن که آلمانیشه ولی من فقط آلمانیه رو میزارم چون هیچ ایرادی نداره و کیفیتش خیلی بالاس ۳ سال پیشم خودم المانی گذاشتم خیلی خیلی راضیم

کاش میشد بشی🖤💔
ببین قیمت ایمپلت به اینه که پیچش کجایی باشه آلمانی از همه با کیفیت تره و فوق العاده گرون دکتر من فقط ...

گرونترینش امریکا هست

بعد سوییس

بعد المان و کره که بستگی به مارکهاش متفاوته باز ولی رنج قیمت المانی و کره یکی هیت

گرونترینش امریکا هستبعد سوییسبعد المان و کره که بستگی به مارکهاش متفاوته باز ولی رنج قیمت المانی و ک ...

آمریکایی که اصلش اینجا نیست آلمانی از سویسی خیلی گرون تره من چندجا پرسیدم همه آلمانی رو خیلی بیشتر اعلام کردن

کره ای که قابل قیاس با آلمانی نیست

ولی هرچی شما بگی

کاش میشد بشی🖤💔