2777
2789
بگو

سلام وقتتون بخیر

من یه استادی داشتم که قرار بود با هم ازدواج کنیم و با هم صحبت میکردیم ولی بنا به دلایلی با هم به اختلاف رسیدیم و الان با هم قهر هستیم

خواب میدیدم که مادرم به استادم در ارتباط هست بدون اطلاع من و با هم رابطه جنسی داشتن رابطه از مقعد

و اینکه پدر استادم یه خونه ای رو خریداری کرده بود و با مادر من تو اونجا رابطه داشتن چون خونه تازه خریداری شده بود هنوز کسی داخلش زندگی نمیکرد و اینکه من این موضوع رو از پیام های مادرم که داخل گوشیش بود دیدم و بهش گفتم که چرا این کار رو کرده و مادرم همش موضوع رو به مسخره میگرفت و جواب درستی به من نمیداد و من بهش گفتم که چرا با کسی که قرار بود با من ازدواج کنه رفتی این کار رو کردی در واقع ناراحتی من بخاطر خودم بود از شرایط استادم هم اینکه تو خواب هنوز با من قهر بود و اینکه از قهر بودن من کلافه بود و دیگه براش مهم نبود که چه اتفاقاتی میفته و از سر بیخیالی و کلافه بودن این کار رو میکرد

و من هم بخاطر شرایط خانواده نمیتونستم این کارهای مادرم رو به پدرم بگم چون اگر میگفتم زندگی به هم میریخت و خانواده من از هم پاشیده میشد و خواهر هام اذیت میشدن

من تو خواب نمیتونستم از استادم بپرسم که این چه کاری هست که انجام داده چون باهاش قهر بودم ولی از مادرم میپرسیدم که اونم جواب نمیداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.