2777
2789

معلمه با ماهی ۱۴ میلیون حقوق نمیدونم چه فکری با خودش میکنه خب ما اگه ازدواجم نمیکردیم دیگه با این هزینه های الان نمیشد خب شرایط مملکت هر روز گوه تر میشه بهتر که نمیشه الانم بچه دار بشیم خیلی بهتر از ده سال دیگه اس ده سال دیگه قطعا ایران نابود تر از الانه همونطور که هرچقدر میریم جلو بدتر میشه

منم دکتر بهم گفته باید زودتر بچه بیارم وگرنه ذخیره تخمدانم کم میشه چیکار کنم آخه😭😭😭😭🤕😭💔خودمم الان میدونم نباید بچه دار شد ولی اینکه بعد با هزارتا دوا و درمون هم نشه چی😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر شوهرت عاقله دمش گرم واقعا مرد واقعی هست ؛ شعورش برعکس شما میرسه که تو این وضعیت اقتصادی و روانی جامعه آوردن بچه خودخواهی محضه

بیشتر از اینکه مرا دوست داشته باشی میخواهم درکم کنی

میدونم حقته ک مادر بشی ولی خدای با ابن درامد کم و اوضاع الان نابود کردن زندگی ی ادم دیگ بزرگ ترین اشتباه میخای ب دنیا بیاد ک هرروز بهت بگه چرا با خودخواهی هات زندگیش خراب کردی؟

1404/01/23برای همیشه رفت🙂1404/09/13 رفتم🥲 وطنم کی ازادو رهامیشوی 💔🕊