2821
2789
عنوان

بیایین کمک

71 بازدید | 6 پست

سلام

چند مدته تمام قسمت های بدنم به خصوص ناحیه شکم و کمر و سر و صورت سوزن سوزن میشه و میخاره

خیلی یهویی این اتفاق میوفته

در طول روز ممکنه یه بار اینطوری بشم یا هم ده بار

خواهش میکنم اگه کسی مشکل مشابهی داشته کمک کنه

میترسم ام اس باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ام اس نیست اما بهتر به دکتر مراجعه بکنی صرفا علائمی که اینجا کسی داشته رو با خودت مقایسه نکنی

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه چشمات کباب بود من لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم🐳 ما دهه هشتادیا نسل جززززغاله ایم نه ؟ گرونی و تحریم دیدیم ، کرونا رو دیدیم ، زلزله و قحطی دیدیم ، حرومزاده ی خوک صفتی مثل ترامپ دو قطبی دیدیم ولللی بازم زنده ایم خداوندم که قربونش برم جهنم شو این دنیا کشیدیم حداقل اونور برامون کد تخفیف ویژه بزنه بندازه تو یکی از طبقه های بهشت

من سمت چپِ بدنم، ناحیه شکم و کمر و پشتم اولش یه حس گنگی داشت بعدش در عرض دو هفته کم کم تبدیل شد به سوزن سوزن و خارش..خارشش هم انگار سطح پوست نبود..توی گوشت بدنم میخارید..سطحی نبود...بعدشم دیدم کم کم داره بی حس میشه..سمت چپ بدنم بی حس شد و داشت میزد به سمت راست..دیگه ترسیدم و رفتم متخصص مغز و اعصاب و نورولوژی، چکاپ کامل کرد، ضایعه نخاعی پیدا کرد توی مغز و گردنم..گفت باید بستری بشی بیشتر آزمایش کنیم...بستری شدم، نمونه نخاعی گرفتن ازم و ام آر آی رنگی..جوابشون اومد گفتن ام اس داری..هفده روز بستری شدم و کورتون بهم زدن...پالس تراپی کردن، تا بی حسیم خوب شد.

ولی دارو هام رو مرتب باید مصرف کنم..اگه بیخیال بودم و دیر میرفتم، کلا میلین های عصبیم تخریب میشد و فلج میشدم..فلج بشه آدم ، هیچ راهی نیست..

برای شما هم ایشالا مشکل خاصی نباشه..ولی فوووورااااا مراجعه کن به دکتر متخصص مغز و اعصاب و نورولوژی که مطمئن بشی خدای نکرده مشکلت از نقص سیستم ایمنی نباشه

من سمت چپِ بدنم، ناحیه شکم و کمر و پشتم اولش یه حس گنگی داشت بعدش در عرض دو هفته کم کم تبدیل شد به س ...

من بدنم اصلا بی حس نمیشه

ولی از این میترسم که تشدید بشه و بدتر بشه

حتما مراجعه میکنم به دکتر

2824
2823
2791
2779
2792