2777
2789
عنوان

چیکار کنم

50 بازدید | 4 پست

من یه عمویی دارم این مال ما رو بالا کشیده و نه فقط ما که مال خیلیای دیگه هم خورده بعد این آقا خونه ما رو گذاشت رهن بانک و اقساط وام رو نداد و پدربزرگ مادریم و خود مادرم تمام پول رو دادن و به عبارتی ما برای ۱ خونه ۲ بار پول دادیم چند تا مراسم قبلی خانواده پدریم به خاطر بابام رفتیم با اینکه مامانم واقعا وقتی میبینتش حالش بد میشه و خب با اینکه اون ها این کار ها رو کردن،خودش و زن و بچش خیلی بد رفتار میکنن حتی به بابای من سلام هم نمیکنن و زنش هم مثلا چایی گرفت و جلوی مامانم نگرفت و دفعه قبل هم خود عموم وقتی اومد من سلامش نکردم بعد اومد خیلی پررو به من گفت پاشو قشنگ سلام احوال پرسی کن منم جوابش رو ندادم و در کل اینم بگم که کل خانواده پدریم طرف اون هستن به جز یکی از عمو هام که کامل قطع ارتباط کرده

حالا الان مهمونی دعوتیم دوباره و مامانم میگه اگه اون باشه من نمیام و منم یه جوری هستم که اگر ببینمش قطعا یه حرفی میزنم بهش چون واقعا خیلی بد کرده با ما

مامانم میگه که اگه بابات هم بره من نمیرم

من میگم خیلی زشته که فقط بابا بره، اینطوری انگار به ما پشت کرده

شما میگین باید بریم یا نه

و اینکه چیکار کنم بابام نره

باباتونو قانع کنین نره اگه قانع نشد بزارین تنها بره

ما قطعا نمیریم ولی بابام هم قانع نمیشه

من میگم اگه هممون بریم چند تا حرف هم بزنم به زن و بچش حداقل دلم خنک میشه

دوست ندارم تنهایی. بره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما قطعا نمیریم ولی بابام هم قانع نمیشهمن میگم اگه هممون بریم چند تا حرف هم بزنم به زن و بچش حداقل دل ...

پس اگه خواست بره شمام برین ولی سعی کنین تاجایی که میشه حرفی زدن جواب ندین چون اینجوری بیشتر حرص میخورن ولی اگه حرفی زدن که واجب بود جواب بدین با احترام حرفتونو بزنین که وجدان درد بگیرن چون گاهی وقتا با اینکه ادم حرف حق میزنه اما چون لحنش بده ممکنه دیگران جبهه بگیرن و مثلا کلیک کنین رو بی احترامی شما به بزرگتر از خودت و اون حرف حقتون دیده نشه

پس اگه خواست بره شمام برین ولی سعی کنین تاجایی که میشه حرفی زدن جواب ندین چون اینجوری بیشتر حرص می ...

آخه میدونی اینا خیلی غیر منطقی هستن کلا و اصلا برام مهم نیست که چه فکری میکنن فقط کافیه به خانواده خودم بی احترامی نشه