2777
2789
عنوان

مادرشوهر بیشعورم

418 بازدید | 41 پست

با مادرشوهرم در یک خونه زندگی میکنیم بعد ما یه فرشی داشتیم چون رنگش روش بچم شیر خوار بود همش با شیر کثیف میکرد جمع کردم فرستادم قالیشویی بعد مادرشوهرم به پیشنهاد خودش یه فرش کثیف و جنسش بده حتا نمیشه جارو زد که اون موقع مال خودش نبود گف فعلا بزاری اتاقتون بعد گذشت مدتها فهمیدم منظورش چی بود خواست فرشمون که جنسش خوبه برا خودش برداره با پروی گف میخام بردارم برا خودم اصلا من هیچ فرشی نخواستم ازش حتا فرشی که داد مال خودش نبود و جنسش خیلی بده تو اتاقمون گذاشت تا صاحبش نتونه برداره و من اینو نمیدونستم و اضافه داره

حالا فهمیدم که واقعا سلام گرگ بی طمع نیس

کلا در همه چی طمع داره نجس

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا فرشتو گرفتی؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚

مگه دست خودشه برداره

زبون دارید بگید فرشمونو اتاق خودمون میخوایم بندازیم و این فرشو نمپسندیم

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

نباید قبول میکردی

نمیدونستم فرش برا خودش نبود وقتی داشتیم پهن میکردیم فهمیدم دیگه نتونستم چیزی بگم وقتی نیت اصلیشو فهمیدم بدتر شدم میخام فرش رو پس بدم فرشمو بزارم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

فرش جمع کن بنداز بیرون.

باید یکی کمک کنه تخت واینا باز کنیم