2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

364 بازدید | 26 پست

سلام دوستان خوبین من دیروز پیش دکترم بودم گفت باید رژیم بگیری واسه قند خیلی نگرانم چیکارا کنم تو ازمایش بعدیم همچی خوب باشه

زندگیم فقط دخترمه و بس ❤️❤️❤️

ازمایش دیابت بارداری دادی .?منم دوروز پیش دادم هنوز جوابشو نگرفتم ولی ۴ بار ازم خون گرفتن در فواصل ۱ ساعت به یه ساعت.دکتر منم خوب گف از این هفته بیشتر پروتین مصرف کن قندو خیلی کم گن میوهای که مثل خربزه و طالبی قند داره زیاد مصرف نکن.چند هفته ای گلم.?

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

من ازمایش اولم رو صد بود قند,برا باردوم ازمایشگاهموعوض کردم,رفتم جای معتبر,برنج وسیب زمینی وماکارونی نخوردم,قندوشیرینی حذف,گریفروت ولیموترش همیشه دم دستم بود,توازمایش دوم شدم۷۸

شایدم چون رفتم جای بهتر,دقیقتر شد

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو ماهمه من دوبار از قند دادم اولی ساده بود دومی به فصله یه ساعت به یه ساعت دوبار از دادم وسطشم گلوکوز خورده بودم الان خیلی نگرانم برا دوباره از نوشته

بامیه خورشتی بخر بزار تو فریزر شب موقع خواب دو سه تا خورد کن بنداز تو یه لیوان آب صبح ناشتا آبشو بخور 

قند من ۱۰۰بود با این کار  اومد۷۶ برنجو نونم کم کن

کدو خورشتیم خیلی کم میکنه

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

سیب زمینی,,برنج ماکارونی نون سفید نخور,,

مرغ و ماهی رو بزار تو فر یا بخارپز,کن

دیابت تو بارداری خیلی خطرناکه,,

البته با رعایت کردن درست میشه نگران نباش

آغوشش,سفارت بهشت است روی زمین❤
من ازمایش اولم رو صد بود قند,برا باردوم ازمایشگاهموعوض کردم,رفتم جای معتبر,برنج وسیب زمینی وماکارونی ...

منم جای معتبر رفتم ازمایشگاهمو به منم گفت اینا رو رعایت کن دوباره برو ازمایش دو هفته دیگه

بامیه خورشتی بخر بزار تو فریزر شب موقع خواب دو سه تا خورد کن بنداز تو یه لیوان آب صبح ناشتا آبشو بخو ...

ممنون اونوقت شما نون و برنج دو کم کردین گرسنه نمیمونین

ممنون اونوقت شما نون و برنج دو کم کردین گرسنه نمیمونین

چرا گرسنگیمو فقط با سیبو به یا آجیل رفع میکردم 

ولی بعدشم معدم به اون حجم غذا عادت کرد

و باعث شد تو بارداری زیاد وزنم بالا نره

چرا گرسنگیمو فقط با سیبو به یا آجیل رفع میکردم  ولی بعدشم معدم به اون حجم غذا عادت کرد و باعث ...

حالا تا اخر باید این رژیم و داشته باشیم

حالا تا اخر باید این رژیم و داشته باشیم

ببین من که هر روز دارم بامیه میخورم بعد یکماه که قندم پایین اومد دیگه زیاد رعایت نکردم

الان بستنی میخورم سیب زمینی میخورم همه چی میخورم ولی بامیه رو قط نکردم واقعا تاثیر داره تو قند

پس من صبونه چی بخورم 

۱کف دست نون سنگک,,پنیر خیار گوجه,,یا تخم مرغ آب پز,,نگران نباش چیزی نیست,,,فقط سعی کن یمدت رعایت کنی,,هندونه ,,طالبی,,خربزه,,گرمک و از این چیزا هم نخور

پیاده روی خوبه,,و اینکه استرس کارتو بدتر میکنه اصلا خودتو درگیر نکن

آغوشش,سفارت بهشت است روی زمین❤
۱کف دست نون سنگک,,پنیر خیار گوجه,,یا تخم مرغ آب پز,,نگران نباش چیزی نیست,,,فقط سعی کن یمدت رعایت کنی ...

ممنون عزیزم لازم هست برم دکتر تغذیه و رژیم درمانی