ازمایش دیابت بارداری دادی .?منم دوروز پیش دادم هنوز جوابشو نگرفتم ولی ۴ بار ازم خون گرفتن در فواصل ۱ ساعت به یه ساعت.دکتر منم خوب گف از این هفته بیشتر پروتین مصرف کن قندو خیلی کم گن میوهای که مثل خربزه و طالبی قند داره زیاد مصرف نکن.چند هفته ای گلم.?
خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
من ازمایش اولم رو صد بود قند,برا باردوم ازمایشگاهموعوض کردم,رفتم جای معتبر,برنج وسیب زمینی وماکارونی نخوردم,قندوشیرینی حذف,گریفروت ولیموترش همیشه دم دستم بود,توازمایش دوم شدم۷۸
شایدم چون رفتم جای بهتر,دقیقتر شد
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من دو ماهمه من دوبار از قند دادم اولی ساده بود دومی به فصله یه ساعت به یه ساعت دوبار از دادم وسطشم گلوکوز خورده بودم الان خیلی نگرانم برا دوباره از نوشته
۱کف دست نون سنگک,,پنیر خیار گوجه,,یا تخم مرغ آب پز,,نگران نباش چیزی نیست,,,فقط سعی کن یمدت رعایت کنی,,هندونه ,,طالبی,,خربزه,,گرمک و از این چیزا هم نخور
پیاده روی خوبه,,و اینکه استرس کارتو بدتر میکنه اصلا خودتو درگیر نکن