2777
2789
عنوان

معرفی کتاب❤❤❤

107 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها جون چند تا کتاب قشنگ که تو زندگی کمکتون کرده رو لطفا بهم معرفی کنید.

رمان و داستان زیاد خوندم دیگه نمیخوام داستانی باشه لطفا کتابی که با خودم حرف بزنه و به دردم بخوره رو بهم معرفی کنید.

خیلی ممنونم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملت عشق

چهار میثاق

بیشعوری 

این ماه همین سه تا رو خوندم 

یکی هم هست گفتگو با خدا البته نخوندمش ایرانی هم نیس

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
مسئله اسپینوزا دنیای سوفی به کودکی که هرگز زاده نشد در جنگلهای سیبری آثار نیچه آثار اروین یالوم

کتاب نامه به کودک رو خوندم زیاد جذاب نبود برام. از بین اینا کدوم رو بیشتر تاکید میکنی؟

چهار میثاق در مورد چیه؟؟ روانشناسیه؟

چهار میثاق کتاب خودکاویه 60 صفحه هست 

یه پزشک سرخ پوست از اندیشه هاش مینویسه ارزش خوندن داره 

من صفحه ی 45 هستم یکبار دیگه هم میخونمش حتما

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
شما خوندین؟؟ میشه توضیح بدین در موردش؟؟

عزیزم هم اکنون در حال خوندنش هستم و خیلی برام جذابه وسطای کتابم تقریبا ببین گلم راجع به افکار و ضمیر ناخودآگاه و نگرش ما نسبت به مسائل و اتفاقات هستش مثلا ی قسمتی از کتاب تعریف میکنه که ی خانومی پیشم اومد گفت من از کودکی تور سیاه رو سرم میذاشتم و فکر میکردم که ی روز بیوه میشم و همسرم میمیره تا اینکه با عشق زندگی رو شروع کردم و عاشقانه زندگی می‌کردیم که به صورت کاملا اتفاقی همسرم رو از دست دادم و بازم تور سیاه رو سرم گذاشتم یعنی انقدر از بچگی به این موصوع فکر کرده بود که باورش کرده بود در نهایت براش اتفاق افتاد یعنی افکار ما روی سرنوشتمان تاثیر میذاره

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله