2777
2789
عنوان

پیرزن کفتار

2390 بازدید | 68 پست

پیر زن کثیف با وجود اعتماد شدیدم بهت ذره ذره وارد زندگیم شدی و شوهر احمقم رو بردی تو رابطه هرگز حلالت نمیکنم .. مثل یه مادر دلسوزی میکردی مثل یه زن مسن موجه بودی هررررگز فکرشو نمیکردم تا این حد لجن باشی ... تا قبل از تو و وجود و حضور تو شوهرم سر به راه بود همه جوره زیر نظرش داشتم امتحانش کردم ... تو آروم آروم روش کار کردی نابودش کردی ... هی زنگ بزنی محبت بیجا کنی .. هی دلسوزی بیش از حد کنی دائم تماس داشته باشی که مثلا حالشو بپرسی وقت گرفتاریاش ادای آدمای مهربان و امن و دربیاری و منه احمق که میگفتم جای بچشه!! چه ایرادی داره ! مگه میشه چیزی پیش بیاد اصلااا تو مخیله م هم نمیگنجید ..پیرزن کفتار بعد از توی کثافت دیگه تو کثافت موند 😔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خدا لعنتش کنه

خداروشکر خونه دار شدیم و قرضامونو هم دادیم😍لطف کنید برای اینکه زودتر بریم خونه جدید یه صلوات بفرستید ❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

با پیرزن؟؟؟

تو ی خیانت، دو نفر مقصر هستن، ن یک نفر

الهی آرامش به زندگیت برگرده ❤️🙂

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

علامت تعجب نذار اونم ..گههههه... نمک رو زخمم نپاش خب؟؟؟؟

وقتی هردو گ... هستن به درک بذار برن، برو دنبال زندگیت پیشرفت کن ببین چجوری شوهرت مثل چی پشیمون میشه میفته به دست و پات

🖤 بی شرف و بی وطن و وطن فروش فقط اونی که درد مردم و ایران براش مهم نیست... 🖤