من تو این ۱۰روز که نتا کلا قطع بود زدا بود به سرم میرفتم بیرون هی خرید میکردم شلوار و عطر و لباس و ....... یه ۳۰تومنی رو از دست دادم خاک تو سرم 😔🙁 ۳۰تومن پول بی زبون رو به باد دادم
خب ما اول قسطا را میدیم بعد هر چی موند خرج میکنیم.. البته اول کلاس زبان ، والیبال و خوشنویسی دخترمو میدیم بعد قسطا بعد قبض ها، اگر بدهکاری هم داشته باشیم میدیم و هر چی موند خرج میکنیم... سعی میکنم مدیریت کنم.. مثلا برای خودم و دخترام یسری لباس کامل خوب گزاشتم که اگر مهمونی دعوت شدیم همون موقع نخواهیم بریم دنبال لباس.. برای خوراک هم مدیریت میکنم خودم کیک درست میکنم... البته از سوپر هم تنقلات میخریم .. همیشه پس انداز دارم برای خرج ماشین یا دکتر رفتن های یهویی
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
قبلا باز میشد بدیم اصلا کار نیست برا شوهرم باشه هم هفته ای پنج شش تومن اونم تا میرسه خونه خرج میشه هی میگم خرج نکن قبلا که ازدواج نکرده بودیم بهم میداد من جمع میکردم میدادم قسط ولی از وقتی اومدیم سر زندگیمون همش پول برا خورد و خوراک میره.
اووووه تو که از من بدتری... باید درآمدت بالای صد باشه با این قسطا.. خب واما را چکار کردی؟ خونه خریدی ...
اصلا قسطی در کار نبود اومدم گفتم شریک تو بیرون کن نمیدونستم آقا وسیله نداره سودی گرفتیم بعد با پول سودی رفتیم جنس خریدیم هم سودی بدهکار شدیم هم قسط لوازم موند .بعد چک برگشت خورد حساباش مسدود شد الانم ک با کارت من کار میکنه کلا اوضاع من داغونه وامم که نمیتونم بگیرم