2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

توش گالینا بلانکا یا همون عصاره الیت بریز

رشته بهتره رشته حاجت باشه

آخر سر که جا افتاد زیرشو خاموش کردی سیر داغ بریز رو آش و هم بزن بعد پنج ده دقیقه بریز تو کاسه

زرد چوبه حتما به مقدار مناسب بزن

۱- نخود و لوبیا چیتی بخر ، پاک کن حتما نگاه کن چون تو بسته ها هم سنگریزه شاید باشه . بشور بذار دو ساعت خیس بخوره که نفخ نداشته باشه . بعد آب خیس خوردن و بریز بره با آب جوش بذار بپزه .مقدارش برای چهار نفر یک پیمانه نخود لوبیا پنج پیمانه آب

۲- عدس رو هم نیم ساعت خیس کن بعد مثل نخود لوبیا بریز تو اش . مقدار عدس نیم پیمانه .

۳- بعد که اینها پختن سبزی آش بریز نیم کیلو برای این مقدار بسه اگر برگ چغندر یا اسفناج که الان نیست باشه خوبه . سبزی آش رو درشت خورد کن .

۴- رشته اش هم باید بریزی مقدار رشته رو نمیدونم چطوری بهت بگم مثلا یک جعبه یک چهارم بس هست . رشته روخرد کن حتما دقت کن توجعبه رشته منگنه و اشغال نباشه .

۵- پیازداغ ،سیر داغ ،کشک ، نمک ، فلفل سیاه سلیقه ای هست . با سرکه میخورند . ماش و لوبیا چیتی دیدم می ریزند . آرد گندم به اندازه دو قاشق غذاخوری بو بده بریز جداافتاده میشه . آب قلم که دوستان گفتند عالیه . لبو پخته هم برای دیزاین خوبه . کشک زعفرونی برای دیزاین ، لوبیای پخته و ...

بستگی به رسم شهرها هم داره من خودم عاشق کشکم . اش رو می ریزم تو کشک ولی همسایه ام کاشونی هست اصلا کشک نمی خورند . من هر وقت براش اش بردم بنده خدا نمی گفت تا فهمیدم ...