2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توش گالینا بلانکا یا همون عصاره الیت بریز

رشته بهتره رشته حاجت باشه

آخر سر که جا افتاد زیرشو خاموش کردی سیر داغ بریز رو آش و هم بزن بعد پنج ده دقیقه بریز تو کاسه

زرد چوبه حتما به مقدار مناسب بزن

لایکم نکننننن جان مادرت

۱- نخود و لوبیا چیتی بخر ، پاک کن حتما نگاه کن چون تو بسته ها هم سنگریزه شاید باشه . بشور بذار دو ساعت خیس بخوره که نفخ نداشته باشه . بعد آب خیس خوردن و بریز بره با آب جوش بذار بپزه .مقدارش برای چهار نفر یک پیمانه نخود لوبیا پنج پیمانه آب

۲- عدس رو هم نیم ساعت خیس کن بعد مثل نخود لوبیا بریز تو اش . مقدار عدس نیم پیمانه .

۳- بعد که اینها پختن سبزی آش بریز نیم کیلو برای این مقدار بسه اگر برگ چغندر یا اسفناج که الان نیست باشه خوبه . سبزی آش رو درشت خورد کن .

۴- رشته اش هم باید بریزی مقدار رشته رو نمیدونم چطوری بهت بگم مثلا یک جعبه یک چهارم بس هست . رشته روخرد کن حتما دقت کن توجعبه رشته منگنه و اشغال نباشه .

۵- پیازداغ ،سیر داغ ،کشک ، نمک ، فلفل سیاه سلیقه ای هست . با سرکه میخورند . ماش و لوبیا چیتی دیدم می ریزند . آرد گندم به اندازه دو قاشق غذاخوری بو بده بریز جداافتاده میشه . آب قلم که دوستان گفتند عالیه . لبو پخته هم برای دیزاین خوبه . کشک زعفرونی برای دیزاین ، لوبیای پخته و ...

بستگی به رسم شهرها هم داره من خودم عاشق کشکم . اش رو می ریزم تو کشک ولی همسایه ام کاشونی هست اصلا کشک نمی خورند . من هر وقت براش اش بردم بنده خدا نمی گفت تا فهمیدم ...