2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم دارم جون میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 29 پست

ب گور پدرش خندیدن ول کن بابا عشق کیلیویی چنده

من تو پیجم نمیتونم این پست بزارم دیروز مخ ی مرد ۵۰ ساله روزدم و گفتم بهش ۴ میلیون بزن به حساب لازم دارم اونم زد نگید چرا اینکارو کردی که حوصله نصیحت و این حرفا رو ندارم مقصرم من اصلا نیستم مقصر پدر بیغیرتمه ک ماهی فقط ۲۵۰۰ بهم حق نفقه قانونی به ی دختر ۳۳ ساله که مییشینه درس میخونه و هزارجور گرفتاری داره میزنه اونم باهزار منت ن که نداشته باشه داره ماهی اگه اشتباه نکنم ۶۰ میلیون شهریه دبیرستان دخترشو میده که از پزشکی دربیاد

منم چقد سگ دو بزنم واسه زندگیم از ۱۴ سالگی فقط دارم مثل خرکارمیکنم درس میخونم خسته شدم خسته الانم باید فقط درس بخونم واسه ازمون وکالت نمیتونم کار کنم کلی هم هزینه داره زندگیم به مادرمم نمیتونم فشار بیارم

اونم ک مرد هول یکی مثل بابام پس حقشه ک ازش کَند و باید تیغ زد کسی ک خرج زن و بچه اش نکنه باید ازش گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا کسی چیزی بهش گفته در موردت

دقیقا منم این حس رو دارم

یه چند نفر هستن با من مشکل دارن اینا

بعد باهاشون رفیق بود کلی باهم کلنجار رفتیم فاصله بگیره و گرفت در حد یه آشنا بودن

فهمیدم یکشنبه باهاشون قرار گذاشته رفته پیششون

اون احتمالآ یکی دیگه اومده تو زندگیش که داره باهات اینجوری رفتار میکنه

انقد سریع همه چیو فراموش کرده؟

بخدا چهارشنبه پیش بود ده بار زنگ زد دیگه حرف نداشتیم دلش تنگ شده بود میگف فقط حرف بزنیم چندروزه ندیدمت و اینا

از فرداش شروع کرد بی محلی

کسی بهت بی محلی کرد بی محلی کن و برین بهش! ادم زیاده! 4 سال یا 40 سال مهم نیست! فقط خودتو مشغول کن ...

به گفتنش آسونه

کل زندگیم همین بودم واقعا اصن هیچ آدمی برام بود و نبودش مهم نبود

این فرق داشت همه چیش💔

تاحالا انقد غرورم له نشده بود😭

تو بهش محل نده ضرب المثل داریم اینقدر به ماه نگاه نکن بیاد بیافته زیر پات عزیزم ما که اینقدر نازمو ...

منم دیشب از همه جا بلاکش کردم با اینکه دلم نبود

نمیدونم قراره چی بشه ولی خیلی آسیب دیدم همه جوره💔

حتی اگر چنین باشه باید ادمی ک ۴سال باهاش بوده رو محترم تر از هر حرف و حدیثی بدونه حتی در نهایت تنفر

اصن ما هیچ مورد پنهانی نداریم از هم

تنها مشکلمون اون دو سه نفری بودن که به خودشم خوب میدونست چشم دیدنمونو ندارن

چقد باهم قول قرار گذاشته بودیم که چجوری باهاشون رفتار کنه و ....

فهمیدم یکشنبه باهاشون قرار گذاشته رفته ببینتشون

رهاش کن کلا دیگه پیگیرش نشو اصلا فکر کن وجود نداره هرچند ک سخته ولی غرورمو حفظ کن قولت بدم خودش بیاد

همین کارو میکنم چون چاره ای ندارم دیگه

همه راه ها ب روم بستس

انقد سریع همه چیو فراموش کرده؟بخدا چهارشنبه پیش بود ده بار زنگ زد دیگه حرف نداشتیم دلش تنگ شده بود م ...

بخاطر همین چیزاست از هر چی مرد و پسره متنفرم یه رو آنقدر عاشقن ک میخوان برات بمیرن یه روزم مثل یه تیکه اشغال باهات برخورد میکنن کلا اعتماد نکن

بخاطر همین چیزاست از هر چی مرد و پسره متنفرم یه رو آنقدر عاشقن ک میخوان برات بمیرن یه روزم مثل یه ت ...

بخدا چتامونو میخونم دقیقا برا اول دی بود

چجوری حرف میزد میرفتیم بیرون اصن موندم چجوری یه آدم در عرض شیش روز بتونه انقد عوض بشه