2777
2789
عنوان

دم راهی نوزاد

148 بازدید | 12 پست

سلام صبح همگی بخیر ،

هفته اینده خواهر شوهرم زایمان میکنه ، خواهرم نداره .

شما ازین کارای دم راهی چیدن واینا انجام میدین؟ مثل میز گذاشتن و اسفند و این چیزا

اگه کسی بلده راهنمایی کنه بگه چ کارایی باید انجام داد

ببینم نیازه قبل اینکه بیان خونه من برم با همسرم خونشون و اماده کنم

باید بدونی رسم خودتون چیه ما فقط جلو در گوسفند میکشیم اسفند دود ویکنیم

منم اخرین زایمانی ک یادمه همین کار بود ، ولی اینا قصد گوسفند کشتن ندارن .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا رسم نداریم.. خواهر شوهرم زایید تا ده روز بعد هم نرفتیم خونش، کلا شوهرم بی عاطفه هست نسبت به خواهرش البته خواهرشم همینه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

اگه مادرخودش یا مادرشوهرش نمیتونن و یا امکان نیست کسی بیاد استقبال بله برو اگه با هم رابطتون خوبه،اصلا خوشحال میشه زنی که زایمان کرده بهش توجه کنید و نی نیشو با دل و جون دوست داشته باشی.

خدا سر راهت قرار بده این مهربونیتو

نه بابا رسم نداریم.. خواهر شوهرم زایید تا ده روز بعد هم نرفتیم خونش، کلا شوهرم بی عاطفه هست نسبت به ...

خانواده همسر منم خیلی این چیزارو بلد نیستن،

اما ما چون انجام میدیم ، فکر کردم ک ی غذایی درست کنم یه اسفندی اماده کنم

از این جور کارا

اگه مادرخودش یا مادرشوهرش نمیتونن و یا امکان نیست کسی بیاد استقبال بله برو اگه با هم رابطتون خوبه،اص ...

چون مادرشوهرم باهاش بیمارستانه ، گفتم یه غذایی درست کنم ببرم و کنارشون باشیم .

ممنون عزیزم 🌹🙏