2777
2789
عنوان

علاقه

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 35 پست
همین یه موضوع پیدا کن اگه اونم علاقه باشه ادامه میده مطمئن باش پسرا اگه بخوانت میگن توهم نفس میکشی چ ...

چه جالب😂😂

اخه این یکی دیگه اولا اصلا کسی رو فالو نمیکنه بعدشم نه پیام سین میزنه نه هیچیییی حالا ما از سر آشنا بودن هموفالو داریم هیچ پیامی ندادم یا استوری هم ریپ نزدم هنوز ببیتم ج میده یا چی

چه جالب😂😂اخه این یکی دیگه اولا اصلا کسی رو فالو نمیکنه بعدشم نه پیام سین میزنه نه هیچیییی حالا ما ...

کارت سخته یکم💔😂

مواظب حرفاتون باشید بعضی وقتا حرفاتون تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره چه از خوشحالی باشه چه از غم..!️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا خیلی اصلا مغروره و ازین داستانا ولی خب منم گیج گیج شدم دیگه انقد فک کردم

شد شد نشد فدا سرت دیگه

مواظب حرفاتون باشید بعضی وقتا حرفاتون تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره چه از خوشحالی باشه چه از غم..!️
قطعا من هیچیو هیچوقت اعتراف نمیکنم،فقط میگم چجوری جذبش کنم؟

اصلا وابستگی نشون نده اصلا پیگیرش نباش

تا حد معقول بهش اهمیت بده بهترین ورژن خودت رو نشونش بده

ببین ی چیزیم بگم اگر اون نخواد تو بهترین دختر دنیا هم باشی باز نمیتونه تغییری تو حسش ایجاد کنه

اصلا وابستگی نشون نده اصلا پیگیرش نباشتا حد معقول بهش اهمیت بده بهترین ورژن خودت رو نشونش بدهببین ی ...

من فعلا هیچ ارتباطی باهاش نگرفتم،خیلی ها دورشن این اعصابمو خورد میکنه،عادی باهاش رفتار کنم؟یا یکم صمیمی تر؟

من فعلا هیچ ارتباطی باهاش نگرفتم،خیلی ها دورشن این اعصابمو خورد میکنه،عادی باهاش رفتار کنم؟یا یکم صم ...

واسه اوایل کاملا عادی

بعد شک نداری کسی که این همه دورشن با کسی باشه؟!

واسه اوایل کاملا عادیبعد شک نداری کسی که این همه دورشن با کسی باشه؟!

کلا اینجوریه که دخترای زیادی براش تلاش میکنن،نمیدونم حالا چون اویزون بازی در میارن یا هیچی محل نمیده،اصلا دوست نداره کسی بهش درخواست رابطه بده،انگار دوست داره خودش بره جلو،،،،،

نمیدونم واقعا،هیچی نمیدونم....با فکر کردن به این چیزا بغض میکنم فقط

باهاش تو رابطه نبودی که بخوای عملا واسه همچین چیزی ناراحت بشی،تو عادی باش اگه اومد سمتت که هیچ

اگه نه قیدشو بزن چون من بعید میدونم رابطه با کسی که دورش پر دختره جالب باشه

باهاش تو رابطه نبودی که بخوای عملا واسه همچین چیزی ناراحت بشی،تو عادی باش اگه اومد سمتت که هیچ اگه ن ...

نمیدونم چی بگم فعلا که نت هم نیست هیچ خبری ازش ندارم

،البته دارم چون با مادرش در ارتباطم

همون بهترین کار ارتباطتو با مامانش قوی کن😁

اخه ببین مامانش جواب نیست میدونی چی میگم؟

مامانش همش میره میگه دختر سر به زیر درس خون ،،،درس خون بودن من خوببه ولی اینجا جواب نیست چون پسره میگه عه پس این دختره تو فکر رابطه و اینا نیست منم خودمو الکس کوچیک نکنم،یعنی هرچی مامانش تعریف میکنه ذهن اون از من دور تر میشه

البته تظر خودمه این