2777
2789
عنوان

علاقه

180 بازدید | 35 پست

وقتی به یه شخص علاقه مندی باید چیکار کنی؟

اصلا بلد نیستم،ادمی نیستم که برم اعتراف کنم و اونم اصلا ادمی نیست که به این سادگی ها باور کنه،بخش اعظم ارتباطمون هم مجازیه یعنی چجوری بگم دلیل خاصی نداره که همو ببینیم مگه اتفاقی،،،لطفا بگید باید چیکار کرد؟چجوری جذبش کرد؟دخترای خیلی زیادی هم دورشن..

خب اگه کسیو دوست داشته باشی نگرانش میشی پیگیر میشی سعی میکنی کمکش کنی محبت و توجه هم بیشتر میشه اگه بخوای متوجه علاقه بشه باید یکم لو بدی از قصد مثلاً یکم حرف دو پهلو بزنی یا یه جوری کمکش کنی یا چیزی که یکم علاقه رو برسونه

مواظب حرفاتون باشید بعضی وقتا حرفاتون تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره چه از خوشحالی باشه چه از غم..!️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذهنم خیلی درگیره ،نمیدونم باید توجه کنم یا بی توجهی؟چمدونم عکس بذارم یل ندارم اصلا نمیدونم

در حد باشه نه زیاد باشه که دل زده شه نه کم که بگه منو نمیخواد حد وسط ولی یکم کمتر

مواظب حرفاتون باشید بعضی وقتا حرفاتون تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره چه از خوشحالی باشه چه از غم..!️
خب اگه کسیو دوست داشته باشی نگرانش میشی پیگیر میشی سعی میکنی کمکش کنی محبت و توجه هم بیشتر میشه اگه ...

ببین اون زیاد با من ارتباطی نداره،یعنی اون با همه ارتباط داره،،این که بقیه هم سعی میکنن جذبش کنن منو نگران میکنه،،،از وقتی نت نیست هم خیلی نگرانشم

ببین اون زیاد با من ارتباطی نداره،یعنی اون با همه ارتباط داره،،این که بقیه هم سعی میکنن جذبش کنن منو ...

خب دیگه باید خودش انتخابت کنه ، ولی اگه دوست داشتی بعضی وقتا موضوع مشترک پیدا کن یا بی دلیل تو یه موضوع کمک بخواه که بتونی بهش نزدیک تر شی

خب دیگه باید خودش انتخابت کنه ، ولی اگه دوست داشتی بعضی وقتا موضوع مشترک پیدا کن یا بی دلیل تو یه مو ...

ببین اون راستش زیاد منو نمیشناسه،تعریف منو خیلی از مامانش شنیده و الان کنجکاوه ببینه چی به چیه،نمیدونم چیکار کنم که خراب نکنم چون بلاخره یه بار بیشتر فرصت ندارم

ببین اون راستش زیاد منو نمیشناسه،تعریف منو خیلی از مامانش شنیده و الان کنجکاوه ببینه چی به چیه،نمیدو ...

کم کم سر صحبت باز کن با یه موضوع مشترک بنظرم بعد دیگه ادامه ش بده

کم کم سر صحبت باز کن با یه موضوع مشترک بنظرم بعد دیگه ادامه ش بده

بعضی وقتا خیلی ناامید میشم چون واقعا واقعا همه رنگ دختزی دیده و خیلی خیلی دختر دورشن خیلی

بعضی وقتا خیلی ناامید میشم چون واقعا واقعا همه رنگ دختزی دیده و خیلی خیلی دختر دورشن خیلی

بزار خودش انتخابت کنه تا ارزش داشته باشی پیشش

بزار خودش انتخابت کنه تا ارزش داشته باشی پیشش

اره قطعا که حتی اگ بمیرمم خودمو سبک نمیکنم دیگه نهایتش اینه که یکم سر بحثو باهاش باز کنم همین،،منتها نمیدونم چه کارایی بکنم بهتره که انتخاب کنه

اره قطعا که حتی اگ بمیرمم خودمو سبک نمیکنم دیگه نهایتش اینه که یکم سر بحثو باهاش باز کنم همین،،منتها ...

همین یه موضوع پیدا کن اگه اونم علاقه باشه ادامه میده مطمئن باش پسرا اگه بخوانت میگن توهم نفس میکشی چه تفاهمی 😂