2777

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من با کشک دوست دارم اصلا تا حالا با رب درست نکردم

باکشکم دوس دارم توضیح بده ببینم موادش چیه..ربی هم عاشقشم

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
حبوبات رو آماده داری؟؟ منظورم اینه که از قبل، پخته تو فریزر داری؟ چون خیس خوردن و پختش زمانبره، مخصو ...

ساعت ۷ خیس کردم تا ۹ خیس بخوزه بعدبارمیزارم صبح بیدارشدم دیدم برفه هوس اش کردم...شماتوضیح بده

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
باکشکم دوس دارم توضیح بده ببینم موادش چیه..ربی هم عاشقشم

حبوباتشو ازشب خیس کن

اگرم خیس نکردی اشکال نداره فقط نفخ زیاد داره

بعد از اینکه حبوات پخته شد سبزی رو بزار نیم ساعت پخته بشه حبوباتو بهش اضافه کن بعد رشته

یه پیاز داغ فراوان با نعنا وادویه بریز داخلش چند حوش بزنه برا تزیینش جدا بزار

یک سوم لیوان لوبیا چیتی،یک سوم لیوان عدس،یک سوم لیوان نخود بزار بپزه،کمی برنج و گندم پوست کنده بزار خیس بخوره،سبزی اش آماده کن ،یه پیاز بزرگ خرد کن سرخ کن ،همه رو با هم بزار بپزه،رشته رو خرد کن اضافه کن بزار بیست دقیقه بپزه،تمام،کشک و سیرداغ اختیاری هر کی دوست داره بریزه رو اش خودش

به نظرم دو ساعت برای نخود کمه ولی برای بقیه کافیه.

من اول نخود رو می پزم کامل که پخت، لوبیا رو اضافه می کنم کمی بعد هم عدس. سپس پیاز داغ فراوون اضافه می کنم، بعد هم سبزی آش، چند تا جوش که خورد رشته رو اضافه می کنم، رشته که پخت زیرش رو خاموش می کنم تا خنک بشه، بعدش هم کشک و آب رو با مقداری از مواد مخلوط می کنم و سپس داخل آش می ریزم و دوباره زیر اجاق رو روشن می کنم تا داغ بشه. برای تزئین روش هم نعنا و سیر داغ و...