2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با کشک دوست دارم اصلا تا حالا با رب درست نکردم

باکشکم دوس دارم توضیح بده ببینم موادش چیه..ربی هم عاشقشم

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
حبوبات رو آماده داری؟؟ منظورم اینه که از قبل، پخته تو فریزر داری؟ چون خیس خوردن و پختش زمانبره، مخصو ...

ساعت ۷ خیس کردم تا ۹ خیس بخوزه بعدبارمیزارم صبح بیدارشدم دیدم برفه هوس اش کردم...شماتوضیح بده

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
باکشکم دوس دارم توضیح بده ببینم موادش چیه..ربی هم عاشقشم

حبوباتشو ازشب خیس کن

اگرم خیس نکردی اشکال نداره فقط نفخ زیاد داره

بعد از اینکه حبوات پخته شد سبزی رو بزار نیم ساعت پخته بشه حبوباتو بهش اضافه کن بعد رشته

یه پیاز داغ فراوان با نعنا وادویه بریز داخلش چند حوش بزنه برا تزیینش جدا بزار

یک سوم لیوان لوبیا چیتی،یک سوم لیوان عدس،یک سوم لیوان نخود بزار بپزه،کمی برنج و گندم پوست کنده بزار خیس بخوره،سبزی اش آماده کن ،یه پیاز بزرگ خرد کن سرخ کن ،همه رو با هم بزار بپزه،رشته رو خرد کن اضافه کن بزار بیست دقیقه بپزه،تمام،کشک و سیرداغ اختیاری هر کی دوست داره بریزه رو اش خودش

به نظرم دو ساعت برای نخود کمه ولی برای بقیه کافیه.

من اول نخود رو می پزم کامل که پخت، لوبیا رو اضافه می کنم کمی بعد هم عدس. سپس پیاز داغ فراوون اضافه می کنم، بعد هم سبزی آش، چند تا جوش که خورد رشته رو اضافه می کنم، رشته که پخت زیرش رو خاموش می کنم تا خنک بشه، بعدش هم کشک و آب رو با مقداری از مواد مخلوط می کنم و سپس داخل آش می ریزم و دوباره زیر اجاق رو روشن می کنم تا داغ بشه. برای تزئین روش هم نعنا و سیر داغ و...

2790
2823
2791
2779
2792