2821
2789
عنوان

بدون شرح

312 بازدید | 20 پست

الان سیزده روزه زایمان کردم

تو روزند زایمان طبیعی بودم از ساعت شش صبح تا یازده و نیم ظهر درد کشیدم

آخر هم به خاطر افت ضربان قلب جنین سزارین شدم

منتها بچه ام را از دست دادم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی دورت بگردم

چقدر سخته

الهی خدا خودش دلتو اروم کنه😭😭

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
متاسفم عزیزم چرا از اول سزارین نکردن

علاقه داشتم طبیعی زایمان کنم

منتها سر بچه ام جای درستی نبود خیلی مامای همراهم بهم ورزش داد تا سرش جای درستی بره

موقعی سرش جای درستی بود دیگه ضربان قلبش از 140 تا به 70 تا رسیده بود.

عزیز دلم...میدونم شنیدن این حرف الان خیلی واست مسخره ست ولی واسه حتی کمی دلگرمی هم که شده به این فکر کن که شاید حکمتی توش بوده و زنده بودن فرزندت خیری برای تو نمیداشت....

به این فکر کن که خدا قراره بهت به وقتش یه نینی ناز، سالم و صالح بده انشاالله ❤️

علاقه داشتم طبیعی زایمان کنم منتها سر بچه ام جای درستی نبود خیلی مامای همراهم بهم ورزش داد تا سرش جا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم

واقعا نمیدونم چی بگم ولی امیدوارم خیلی زود دلت شاد بشه ونی نی تو بغل کنی .

عزیزم🥲🥲🥲 چرا

بچه را تو یک کارتون داده بودن به باباش

اگر بدونی چقدر ذوقش را داشتیم

که اگر نمیخواهید برید پزشکی قانونی شکایت کنید از بیمارستان

من دلم نیومد نگاش کنم ولی بابام و شوهرم میگفتن خیلی کبود بوده.

بچه را تو یک کارتون داده بودن به باباش اگر بدونی چقدر ذوقش را داشتیمکه اگر نمیخواهید برید پزشکی قانو ...

طفل معصوم

کاش به محض افت ضربان قلب عمل میکردن

احتمالن دیر بردن برای سزارین

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.