2821
2789
عنوان

شوهر سیگاری

389 بازدید | 16 پست

بچه ها ما داریم ازدواج میکنیم بعد عید خواستگاریمونه این اقا پسر ۲۷ سالشه دانشجوعه همه چیش اوکیه ۲ ساله با همیم قبلا ۵ ۶ سال سیگار میکشید از وقتی من اومدم ترک کرده دیشب مامانش بهم زنگ زد گفتش که حقیقت یکی دو هفتس کم و بیش سیگار میکشه پرسو جو که کردم دیدم دقیقا از یه شبی که واسه اولین بار دعوای بدی کردیم کشیده

حالا خیلی ناراحتم نمیدونم چکار کنم امتحانای دانشگاهمم هست از لحاظ روحی ترکیدم

الهی به راهمان ثبات قدم ببخش🫠متاهل و متعهد🩷💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از بوی سیگار اصلا خوشم نمیاد و ریه هامم حساسه

براهمون مخالفت میکنم

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

من از بوی سیگار اصلا خوشم نمیاد و ریه هامم حساسه براهمون مخالفت میکنم

دلم خونه دیشب تا ۲ شب گریه کردم از دست همه ناراحتم

امتحانم دارم الان خوابم میاد نمیتونم درس بخونم

چیز خاصی نیست میتونه ترک کنه

دختری از جنس و جادوی ماه :) لطفا درخواست دوستی بیجا ندید بوس بهتون عشقا ، همتون خوشگل های منین ناراحتی روی صورتتون نبینم 🤏 مراقب خودتون باشین از غریبه ها هم شکلات نگیرید جوجو هام 😭 کمکی هم از دستم براومد حتما براتون انجام میدم نازنازیای من دنیا دور روزه ارزش ناراحتیو نداره INTJ

من خیلییی رو سیگار حساسم به طرز بدی عصبی میشم

فک میکنی منم انقدررر حساس بودمممم اصلا افتضاح بعد ی مدت پیش شوهرم گفت من یکی دوروزی هس روزی ی نخ دونخ سیگار میکشم فقط نخاسم ازت پنهون کنم از اینکه هیچیو مخفی نمیکنه خوشالم میدونمم بعد ی مدت هم میذارتش کنار بستگی ب خود ادم داره ک چ طوری باشه و جنبه ش تو یه کاری چقد باشع اگه نامزدت ادم اوکی هس ک دیگه بدتر نکنه اشکال نداره

خیلی ناراحتم دارم میمیرم

ناراحت نباش ارزش نداره ترک میکنه نگران نباش

دختری از جنس و جادوی ماه :) لطفا درخواست دوستی بیجا ندید بوس بهتون عشقا ، همتون خوشگل های منین ناراحتی روی صورتتون نبینم 🤏 مراقب خودتون باشین از غریبه ها هم شکلات نگیرید جوجو هام 😭 کمکی هم از دستم براومد حتما براتون انجام میدم نازنازیای من دنیا دور روزه ارزش ناراحتیو نداره INTJ

فک میکنی منم انقدررر حساس بودمممم اصلا افتضاح بعد ی مدت پیش شوهرم گفت من یکی دوروزی هس روزی ی نخ دون ...

از اوناس ک بدتر میکنه متاسفانه

دلم خونه دیشب تا ۲ شب گریه کردم از دست همه ناراحتم امتحانم دارم الان خوابم میاد نمیتونم درس بخونم

گریه نداره

بهش بگو یا کنار میذاره یا هم نمیذاره و قبول نمیکنی

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز