rooyajoon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 994 عنوان 16 روزه 311 بازدید | 16 پست امروز روز ۱۶ از iui من بوده و الان تست زدم منفی بودم یعنی دیگه من باردار نیستم؟؟ چقدر حالم بد شد من که دکترم دوسه روز پیش سونو دادم گفت همه چیز خوب پیش رفته اینم بگم که پنجشنبه گذشته دکترم بهم گفت دوهفته دیگه آزمایش بتا بده من زود تست دادم ک منفی شد خودت باش، هرچی ام خواستی توی گوگل سرچ کنジ 1404/11/01 | 07:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pariparvin عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 8 اگه گفته دو هفته منتظر باش روز موعد بتا بده، معمولا اینجور مواقع خطا نشون میده و بتا مطمئن آره
rooyajoon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 994 نه بابا زوده دختر یعنی هرچی امید داشتم ریخت بخدا خودت باش، هرچی ام خواستی توی گوگل سرچ کنジ
پیشی_ناز عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 3644 یعنی هرچی امید داشتم ریخت بخدا چرا زود تست زدیروحیه از همه چی مهمتره ❤️
rooyajoon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 994 اگه گفته دو هفته منتظر باش روز موعد بتا بده، معمولا اینجور مواقع خطا نشون میده و بتا مطمئن آره اره ده روز از iui که گذشت سونو دادم خیلی گفت عالیه همه چیز و فلان بعد گفت ۱۵ روز دیگه بتا بده خودت باش، هرچی ام خواستی توی گوگل سرچ کنジ
rooyajoon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 994 چرا زود تست زدیروحیه از همه چی مهمتره چی بگم همش کمر درد پریودی داشتم خودت باش، هرچی ام خواستی توی گوگل سرچ کنジ
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 32240 بله تست الان زوده من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
تنهادردنیا عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3678 یعنی هرچی امید داشتم ریخت بخدا نا امید نباش عزیزم مگه نه دکتر گفته سونو خوب بوده زود تست زدی کاش عجله نمیکردی که استرس هم نگیری به امیدخدا مثبت نشون میده چند روز دیگه
pariparvin عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 8 اره ده روز از iui که گذشت سونو دادم خیلی گفت عالیه همه چیز و فلان بعد گفت ۱۵ روز دیگه بتا بده نگران نباش ،استرس نده خودتو. هرچی صلاحته اون اتفاق میافته ،این است رو بیخیال شو و صبر کن بتا بده انشالله که خیره گلم
arezu_amz عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 14 چی بگم همش کمر درد پریودی داشتم به قول دوستمون روحیه از همه چی مهمتره نباید زود میزدی که خودتو ببازی،اینجوری میخوای مادر شی؟قوی باش بابا
خانم۲۴ساله عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 8984 من ای وی اف کرده بودم روز ۱۳ بی بیچک زدم منفی بود فرداش رفتم آزمایش دادم مثبت شد شماهم زود تست زدی انشاله که جواب آزمایشت مثبت بشه تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰
rooyajoon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 994 نا امید نباش عزیزم مگه نه دکتر گفته سونو خوب بوده زود تست زدی کاش عجله نمیکردی که استرس هم نگیری به ... خدا کنه تورو خدا برام دعا کنین خودت باش، هرچی ام خواستی توی گوگل سرچ کنジ
rooyajoon مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 994 من ای وی اف کرده بودم روز ۱۳ بی بیچک زدم منفی بود فرداش رفتم آزمایش دادم مثبت شد شماهم زود تست زدی ا ... ممنون عزیزم خدا کنه منم مثبت شه برام دعا کنین خودت باش، هرچی ام خواستی توی گوگل سرچ کنジ