eghlima_shams مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 61 عنوان چه مدلی بهم میاد 101 بازدید | 9 پست سلام بچه هامن چند وقت دیگه نوبت عمل دارمخیلی استرس دارم 🫠چه مدل دماغی به چه صورتی میاد...مثلا طبیعی به چه صورتی میادنیمه فانتزی به چه صورتی میادمیترسم اشتباه انتخاب کنم بد بشه 1404/10/30 | 21:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ladymooon عضویت: 1404/05/05 تعداد پست: 2109 انتخاب من نیمه فانتزیهچون طبیعی تغییری نمیکنه و دماغ الانم انگار طبیعی عمل شده باشد که رها شویم از رنجی که از آن ما نیست🕊☀️
eghlima_shams مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 61 انتخاب من نیمه فانتزیهچون طبیعی تغییری نمیکنه و دماغ الانم انگار طبیعی عمل شده حرف خودمم همینهولی خب بازم یکم میترسم خیلی از این دماغ هایی که میگن طبیعیه در اصل نیمه فانتزی مدرنه وگرنه طبیعی همونه یا قوز و فقط برمیدارن یا نکش و کوجیک میکنن زیبایی نیست
ladymooon عضویت: 1404/05/05 تعداد پست: 2109 حرف خودمم همینهولی خب بازم یکم میترسم خیلی از این دماغ هایی که میگن طبیعیه در اصل نیمه فانتزی مدرنه ... ببین من پزشکی انتخاب کردم که با توجه به فرم صورتم میتونه فرمی که بهم میاد رو دربیارهپزشک خوب انتخاب کن عکس چیزی که میخوای رو بهش نشون بده بگو همچین چیزی میخوام باشد که رها شویم از رنجی که از آن ما نیست🕊☀️
eghlima_shams مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 61 ببین من پزشکی انتخاب کردم که با توجه به فرم صورتم میتونه فرمی که بهم میاد رو دربیارهپزشک خوب انتخاب ... اره خیلی راهنمایی کرد گفت به فرم صورت فلان چیز میادولی خب بازم یکم میترسم
ladymooon عضویت: 1404/05/05 تعداد پست: 2109 اره خیلی راهنمایی کرد گفت به فرم صورت فلان چیز میادولی خب بازم یکم میترسم اگه انقدر میترسی عمل نکنمن عاشق بینی عملیم واسه خانوما باشد که رها شویم از رنجی که از آن ما نیست🕊☀️
eghlima_shams مدیر استارتر عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 61 اگه انقدر میترسی عمل نکنمن عاشق بینی عملیم واسه خانوما مبترسم خراب بسه فقطوگرنه خیلی ساله میخوام عمل کنم
ladymooon عضویت: 1404/05/05 تعداد پست: 2109 مبترسم خراب بسه فقطوگرنه خیلی ساله میخوام عمل کنم پیش کدوم دکتر میخوای بری باشد که رها شویم از رنجی که از آن ما نیست🕊☀️
ladymooon عضویت: 1404/05/05 تعداد پست: 2109 مسگری تهران همون که با پیزو سرجری عمل میکنه؟؟ باشد که رها شویم از رنجی که از آن ما نیست🕊☀️