2777
2789
عنوان

با توجه به تاپیکهای قبلم

82 بازدید | 6 پست

همسرم مدام پیگیره

مدام زنگ میزنه

پیام میده و میاد منو ببینه ولی اصلا جوابش رو نمیدم و حاضرنمیشم باهاش روبه روشم

بنظرتون چیکار کنم

😇

نمیدونم چی بوده اما نظرم اینه فقط برای خیانت نباید فرصت داد بقیه چیزا با صحبت مشاوره قابل حل شدنه ،اگه این مسیرو رفتی و جواب نداد جدا شی

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
نمیدونم چی بوده اما نظرم اینه فقط برای خیانت نباید فرصت داد بقیه چیزا با صحبت مشاوره قابل حل شدنه ،ا ...

بابت خیانت نیست جداییم

اون حتی فکرمیکنه من فقط باهاش قهرم نمیدونه هنوز ک قصدم جداییه

بخاطر رفتارشه اخلاق مریض گونشه

و خیلی مواردی ک هی بخشیدم هی بدتر شد

چیکارکنم الان جوابش رو بدم یانه

خودم رو میشناسم اگه بخوام ببینمش یا جوابش رو بدم دلم نرم میشه تنها راهش همین ندیدن هست برای من

😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابت خیانت نیست جداییماون حتی فکرمیکنه من فقط باهاش قهرم نمیدونه هنوز ک قصدم جداییهبخاطر رفتارشه اخل ...

ی کم سفت و سخت بگیر عزیزم اگه راحت ببخشی باز تکرار میشه ،شرط بذار چیزایی که تو ذهنت هست و میدونی میتونه کمک کنه برای بهتر شدن

به نظرم وقت بگیرید با ی تراپیست صحبت کنید ی سری رفتارا از بد بودن اون آدم نیست تروماهایی که ی وقتا از کودکی همراه آدمه و چون حل نشده باعث بروز مشکل میشه

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
ی کم سفت و سخت بگیر عزیزم اگه راحت ببخشی باز تکرار میشه ،شرط بذار چیزایی که تو ذهنت هست و میدونی میت ...

بنظرت بهش بگم قصدمو یانه

جوابش رو بدم؟

حاضر به دیدنش بشم؟

قبلا رفتیم مشاور

پیش مشاور طوری حرف میزنه و رفتار میکنه که انگار من روانیم

😇

بنظرت بهش بگم قصدمو یانه جوابش رو بدم؟حاضر به دیدنش بشم؟قبلا رفتیم مشاور پیش مشاور طوری حرف میزنه و ...

به نظرم قصدت رو بگو ،بگو چقد اذیتی شاید واقعا به خودش بیاد

میدونم چی میگی ی سریا این مدلین تقصیرارو گردن دیگری میندازن اما این خودش نشونه اینه بدونی اون آدم مشکل داره ....