2777
2789
عنوان

دوس ت پسر مشغول

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 31 پست
مطمئنی آب نمک نیست ؟

منمطمعنم اب نمکه چون اصلا جدی نیست من خودم حتی تو دوران نامزدیم هم باز نامزدم حس از دست دادن رو داره منظورم اینه که باید پسرا حس نکنن به دست اوردنت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث کار نیست نمیخاد توجه کنه ولی اگه خواهر. واقعا خوشش میاد یه ماه منظم توجه کنه بعد ولش کنه که اون ...

اها یعنی همین طوری ادامه بده به کارش ولی وابسته نشع؟

وقت نداشت چرا وارد رابطه شده پساینا همش حرفه خودتونو گول نزنیدعلاقه ی واقعی به خواهرتون نداره

اره اگه پسر علاقه به دختر داشته باشه هر شغلی داشته باسه هر چه قدر مشغول باشه

همچین پسری چرا باید تنها مونده باشه تا الان اصلا

ما از کجا بدونیم تنهاست دقیقا شک من این جاست چون همیشه در حال سفره اینستاش پر از دخترایی که این و فالو کردن ولی وقتی یع دختر به یع پسر تاکسیک علاقه مندمیشه درک نداره

آره یه ماه پسره رو در واقع لاو بامبینگ کنه بعد ولش کنه بازم احتمال موفقیتش پنجاه درصده

ممنونم عزیزم اره این راه خوبیه شاید جواب داد ولی این پسره زرنگ تر از این حرفاست و اجی من ساده تر

یعنی پسره اصلا پیشقدم نمیشه؟؟به خواهرت بگو یه مدت کمتر پیگیر بشه بذار پسره بیاد سمتش

نه اصلا چون هر روز بیدار کهمیشه سریع بهش زنگ میزنه خیلی موقع ها جوابشو نمیده اخرین بار خیلی ناراحت بود به پسره گله کرد که چرا من حس نمیکنم دوست پسر دارم اگه من زنگ نمیزدم تو نمیزدی پسره گفته چرا میزدم ولی دروغ میگه

بعد این که خاهرم میگه میترسم بهش زنگ نزنم از دستش بدم چون از دختر مطیع خوشش میاد😐😐😐😐😐

نه اصلا چون هر روز بیدار کهمیشه سریع بهش زنگ میزنه خیلی موقع ها جوابشو نمیده اخرین بار خیلی ناراحت ب ...

با رفتارش باعث میشه برا پسره دم دستی باشه

و پسره رو نیمکت ذخیره بذارتش

واش یکم برا خودش شأن قائل شه

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
با رفتارش باعث میشه برا پسره دم دستی باشه و پسره رو نیمکت ذخیره بذارتش واش یکم برا خودش شأن قائل شه

دقیقا این طور رابطه ها به هیچ جا نمیرسن من نمیدونم چطوری دورش کنم چون میترسم اتفاق بد تری بیفته ولی اجیم میگه این پسره همه چیزش عالیه من نمیخام از دستم بره یعنی یع جورایی اوویزونه🥲🥲

دقیقا این طور رابطه ها به هیچ جا نمیرسن من نمیدونم چطوری دورش کنم چون میترسم اتفاق بد تری بیفته ولی ...

باهاش صحبت کن

الان خودشبا دستای خودش ، خودشو تبدیل کرده به سرگرمی پسره

قشنگ این چیزا رو براش توضیح بده

کلی بگم بهت

مرد ذاتش اینه

یه دختره بیوفته دنبالش هوا برش می داره دختره رو می ذاره کنار کلا

حالا برعکس دختره هر چقدر محل سگ بده پسره بدتر میوفته دنبالش

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
باهاش صحبت کن الان خودشبا دستای خودش ، خودشو تبدیل کرده به سرگرمی پسره قشنگ این چیزا رو براش توضیح ب ...

دقیقا عزیزم حرفت درسته باید هر کاری کنم حتی به جایگزین فک کنم 😂 من همیشه میگم این طوری ادامه میدی که چی گیرت بیاد اون الان مطکعمم به خاطر وضع مالیش عین خاهر من هزار گرگ دورشن میگه پیام ندم میترسم بهانه کنه بره اخه یع بار دقیقا پسره بهش زنگ زده بود این جواب نداده بود چه قدر سرش غر زد که جواب ندادی دیت میرن با هم پسره میگه اسنپ بگیر بیا یا اسنپ بگیر برو اینم برای این که از دستش نده این کارو میکنه

دقیقا عزیزم حرفت درسته باید هر کاری کنم حتی به جایگزین فک کنم 😂 من همیشه میگم این طوری ادامه میدی ک ...

اتفاقا اینجور پسرا بیشتر با بی حلی به خودشون میان

بعدم رک بهش بگه بیا دنبالم

اگه بعد بی محلی و .. و رک گفتن خواسته هاش طرف اوکی شد که هیچ

اگه نه به احتمال زیاد کلا کارش با دخترا پریدنه

اینو اطمینانی بهت میگم