2777
2789

یه روانشناس میگفت اگه حداقل یک اتاق دارین برین داخل اتاق اما اگه همون یک اتاق رو هم ندارین حتی با زدن یک پرده که بین شما و بچه باشه این کار را انجام بدین

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب پس قبل چیکار میکردن همه توی یه اتاق.

میرفتن ی جای دیگه. تو ی اتاق خوابیدن دلیل به تو ی اتاق رابطه داشتن که نیس. این موضوع از قدیم هم خیلی همه روش حساس بودن و‌رعایت میکردن مگه آدمای بی فرهنگ و‌بی فکر

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

حتی صدای نفس کشیدن زن و‌شوهر در حین رابطه روی نوزاد هم اثر میذاره. دیگه آشپزخونه و حموم که دارن همه

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
دختر دایی درست گفته الان مشکل چیه شما قبول نداری یا کاری کردی نگرانی  🤔

خخخخ.نه کلا واسم جالب بود اخه بعضی وقتا شرایطی میشه بچه کوچیکه پیشمون تو اتاق خواب خوابه.نمیتونه که بچه رو هی بکشه این اتاق اون اتاق.گفتم بپرسم ببینم شما شنیدین اینو

اخه مگه چه تاثیری میزاره .جالبه اینو میگن

اییییییین همه تاپیک راجبش زده شده هیچ کدومو ندیدین ؟بچه هایی ک شاهد بودن و چ بلاهایی سرشون اومده 

بچه هایی هم ک نمیفهمن تاثیرات منفیش قطعا ی شکل دیکه خودشو نشون میده

خخخخ.نه کلا واسم جالب بود اخه بعضی وقتا شرایطی میشه بچه کوچیکه پیشمون تو اتاق خواب خوابه.نمیتونه که ...

عزیز بچه رو کاری نداشته باشین خودتون زحمت بکشین برین تو پذیرایی یا ی اتاق دیگه 😉