2777
2789
عنوان

پانیک و سرگیجه

152 بازدید | 24 پست

سلام دوستان تو رو خدا اگه کسی هست جوابمو بده

من یک ماه پیش یه سرگیجه شدید گرفتم رفتم دکتر سرم وصل کردم اوکی شدم

بعدش گیجی و منگی از اون روز مونده

گاهی روزا یهو دست و پام بی جون میشه انگار مغزم یهو خالی میشه و حس غش بهم دست میده دستام میلرزه حالم بد میشه

دکترا میگن پانیک

کسی بوده اینطور باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من چند ساله پنیک دارم

همش میگم نکنه ام اس دارم یا میگم نکنه مشکل قلبی باشه

پارسال هم دقیقا همینطور شدم و به مرور زمان خوب شد پارسال ام ار ای مغز و همه چی رفتم گفت هیچی نیست عصبیه واسه همین امسال دیگه نرفتم

اره مامان من عصبی بشه این حمله پانیک بهش دست میده ک همینطوریه

خیلی حس بدیه من حالم خوب خوب بود

نمیدونم چرا وارد فصل زمستون میشیم من اینطوری میشم

خسته شدم دیگه

بله، اولا نترس ازش چون پنیک به هیچ عنوان کشنده نیست یا حتی نمیتونه مشکل خاصی ایجاد کنه، یاد بگیر کنترلش کنی، به اطرافیان قابل اعتمادتم یاد بده کمکت کنن

نفسای عمیق و طولانی بکش و از نفس نفس زدن به شدت پرهیز کن، حس لامسه و چشاییتو به کار بگیر مثلا بالشت نرمی رو فشار بده و ابنبات نعنایی تند بنداز دهنت، دوتا حستو تا جایی که میتونی درگیر کن وقتی اینجوری میشی، اگر دیدی نفسات تند شده و سرگیجه شدید داری تو کیسه فریزر چندتا دم و بازدم کن چون تنفس کوتاه و سریع اکسیژن خون رو بالاتر از حد نرمال میبره و باعث میشه حالت بد شه، وسایل اطرافتو بلند برای خودت اسماشو بگو، خاطرات خوبتو و چیزایی که حس خوبی بهت میده رو بلند بگو برای خودت

وقتی یاد بگیری کنترلش کنی کم کم بدون همه اینا و ذهنی هم چون ازش نمیترسی میتونی کنترلش کنی

موفق باشی

پنیک ترس و اضطراب شدیده برو پیش پزشک نورولوژی

پیش روانپزشک نوبت گرفتم

دکترای دیگه گفتن ممکنه از گوش هم باشه

حتی من عفونت ادراری شدید هم دارم که هنوز درمان نشده یه سریا گفتن ممکنه از اون هم باشه

ولی من دقیقا این حالتام نیم ساعت طول میکشه معدم یهو سنگین میشه و درد میگیره و حالت تهوع شدید

خودم احساس میکنم پانیکه

صبح که از خواب بیدار میشم با ترس و حشت که نکنه دوباره حالم بد بشه

میرم سر ظرفشویی یا گاز میخام غذا درست کنم یهو احساس میکنم تکون میخورم یکی هولم میده

یا گیج و منگ میشم و بی حال دلم میخاد دراز بکشم

وقتی دراز میکشم حالم خوبه خوب میشه

بله، اولا نترس ازش چون پنیک به هیچ عنوان کشنده نیست یا حتی نمیتونه مشکل خاصی ایجاد کنه، یاد بگیر کنت ...

بله دقیقا آب نبات نعنایی خیلی تند رفتم گرفتم فقط اونه که چند لحظه حالمو بهتر میکنه

پیش روانپزشک نوبت گرفتم دکترای دیگه گفتن ممکنه از گوش هم باشه حتی من عفونت ادراری شدید هم دارم که هن ...

پنیک ترس شدید تا سر حد مرگه

خب از چی میترسی ؟ استرس و اضطراب چی و داری ؟

علائمی که میگی به پنیک نمیخوره اخه

بله دقیقا آب نبات نعنایی خیلی تند رفتم گرفتم فقط اونه که چند لحظه حالمو بهتر میکنه

یاد بگیر نترسی ازش

اصلا نیازی نیست صبح با فکرش بیدار شی

بدون که هیچ آسیبی نمیتونه بهت بزنه و کنترلش کن

کمکی هم خواستی بپرس ازم

من متاسفانه پنیک شدید داشتم قبلا حتی آمبولانس میومد بابتش ولی هیچ مشکلی ندارم و خیلی زود یاد گرفتم کنترلش کنم