2821
2789
عنوان

دارم‌ می میرم

295 بازدید | 13 پست

بچه ها من مریضم ۴ تا آممول زرم سرما خوردم داروهامو سروقت هوردم انا هنوزم خوب نشدم بدنم درد میکنه کلون درد میکنه کسی راهی سراغ داره

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سوپ زياد بخور 

ابميوه هم بخور

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

گوشت فیله یا جگر بخر کباب کن خیلی عالیه  و موز و اناناس حالت روز زیر و رو میکنه و لامصب پنی سلین اصلا سالاریه زوده روبرواه میکنه 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
گوشت فیله یا جگر بخر کباب کن خیلی عالیه  و موز و اناناس حالت روز زیر و رو میکنه و لامصب پنی سلی ...

۴ تازدم اصلا اثر نداشت نمیدونم این ویروسه جیه که نمیره از بدنم

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی
۴ تازدم اصلا اثر نداشت نمیدونم این ویروسه جیه که نمیره از بدنم

بدنت ضعیف شده کاملا رو تغذیه کار کن گوشت یا جگر عالیه من هر وقت سرما میخورم خیلی بد مریضی هستم سریع از دکتر میریم جگرکی یا گوشت فیله کباب میکنم عالیه  حتما فردا انجام بده ان شالله خوب میشی و کمپوت اناناس 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹

من تو این مواقع ن قرص شیمیایی میخورم ن آمپول میزنم ن دکتر میرم

عسل طبیعی داریم تو خونه اگ داری اینکارو بکن

آب جوشی ک ولرم شده رو تو ی لیوان یا پارچ میریزم عسل هم توش میریزم 50-50 ی ساعت یبار یکی دو جرعه میخورم سه روزه سرفه و گلو دردم خوب میشه آبریزشی ک قانونا دو هفته ای قطع میشه هفت روزه قطع میشه برا دخترامم همینکارو میکنم

پرتقال تازه هم آب میگیرم روزی ی لیوان میخورم برا دخترامم همین کارو میکنم

غذاها هم همه گوشت و جوجه ی کبابی اگ نداشته باشم گوشت آبپز با پیاز و نمک و فلفل سیاه ک سرفه رو درمان میکنه+شیر ولرم با عسل

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز