2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

51 بازدید | 4 پست

سلام مامانا امیدوارم خوب باشید

من یه دختر ۳ سال و یک ماهه دارم که کاملا حرف میزنه و همه چیزو میفهمه

سه روزه شروع کردم از پوشک بگیرمش،از سه روزی که شروع کردم هر نیم ساعت بردمش دست شویی هر بارم که جیش میکنه تشویق میکنم و یه برچسب میچسبونه به دیوار و شبا پوشکش میکنم ولی اصلا پوشکش رو خیس نکرده،نزدیکای صبح هم بیدارش میکنم و میبرم دست شویی،صبحها هم وقتی بیدار شد به محض بیدار شدن میبرمش دست شویی هر بارم جیش میکنه حتی کم

ولی مشکلم اینه که اصلا نمیگم جیش دارم ینی تا من نبرمش نمیگه

امروز بعد سه روز یهویی جیش کرد تو خونه چون من یادم رفته بود و یکم از وقت دست شویی بردنش گذشت و خب در نهایت تو خونه جیش کرد و اصلا ناراحت نشد از این موضوع ولی من براش توضیح دادم که باید تو دست شویی جیش که فقط و هر وقت داشت بهم بگه ببرمش دست شویی ولی خب میدونه که نمیگه

به نظرتون باید چیکار کنم که بگه و متوجه بشه جیش داره و موقع دست شویی رفتنشه

خیلی خیلی صبور و مهربون باهاش رفتار میکنم ولی اصلا دوست ندارم دوباره تو خونه ادرار کنه

و اینکه چقدر طول میکشه تا خودش متوجه بشه وقت دست شویی رفتنشه

ممنون میشم کسانیکه واقعا تجربه دارید کمک کنید❤️

خیلی عالی پیش رفتی عزیزم نگران نباش چند بار خطا طبیعیه ۵ الی ۶ روز طول میکشه تا کم کم خودش بگه که جیش داره

دختر منم بعد ۶ روز دیگه خودش گفت

همینجوری ادامه بده به مرور تو ذهنش تثبیت میشه

اگه شبم پوشکش خشکه دیگه نیازی نیست پوشکش کنی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤

چقدر خوب که تو این مورد صبوری میکنی،خیلی تو روند از پوشک گرفتن کمک میکنه.دختر گلت هم استرس نمیگیره

نگران نباش.خودش کم کم یاد میگیره که بگه،هر بار که میبریش دسشویی بهش بگو هروقت جیش یا پی پی داری باید بمن بگی. اهنگایی تو اینستا هس که راجب جیش کردن و دسشویی رفتن هس،اونارو براش بزار،

بچه های من که خیلی دوس داشتن و این آهنگه خیلی کمکم کرد

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب موقع شروع کردی به پوشک گرفتن. من دخترم ۲ سال و ۱۱ ماه بود از پوشک گرفتم. کاملا همراهی کرد. دیگه نباید اصلا حتی یکبار پوشکش کنی. شب ها هم پوشک نکن. شورت مخصوص پوشک گرفتن بخر تنش کن. تشک و ملحفه ای که کهنه است زیرش بنداز. اینم از سرت بیرون کن که تو خودش جیش نکنه. دختر من الان ۴ سال و نیم داره ولی چند روز پیش داشت کارتون می دید خودشو نگه داشت شد دیر رفت دستشویی جیشش ریخت تو خونه. خیلی باید صبوری کنی بعد ۳ ماه خیلی بهتر میشه بعد ۵ ماه قشنگ خودشو کنترل میکنه.

راستی چون شبا هم خودشو خیس نمیکنه ،دیگه پوشکش نکن،که بفهمه بزرگ شده و دیگه پوشک لازم نداره

من برای دخترم اول بهش توضیح دادم که بزرگ شده و بچه های بزرگتر خانواده رو براش مثال زدم که دیگه پوشک نمیشن و میرن دسشویی،یه کلیپ تو اینستا بود که بچه شمع روی کیک رو فوت کرد و با پوشک بای بای کرد،هم کلیپ رو به دخترم نشون دادم،و هم براش یه کیک کوچیک خریدیم که اونم با پوشک بای بای کنه،و همون شعری که گفتم تو اینستا بود (میگه مامان جیش دارم،زود برو سمت دسشویی شلوارتو دربیار،حالا بشین تکون نخور تا وقتی جیشت بیاد و....)براش میخوندم،بااین روشها تو۳ روز یاد گرفت.و خیلی عالی پیش رفت..

البته هربچه ای یه جوره،برای پسرم هم این مراحل رو رفتیم ولی بیشتر طول کشید و کمی اذیت کرد😄 و هنوزم که هنوزه وقتی جیش داره نمیگه تا وقتی که داره میریزه،اونموقع میگه جیش دارم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»