2777
2789
عنوان

خسته شدم

177 بازدید | 14 پست

هر جا میرم ثبت نام دانشگاه و رانندگی و یا حتی آرایشگاه همه بهم میگن بهت نمیخوره مگه چند سالته و همه فکر میکنن کلاس هفتمم برای ثبت نام دانشگاه میگفتن جهشی خوندی؟😐وای جدی انقد شنیدم خسته شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بیبی فیسم، خوبه ک

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

منم همینجوری بیبی فیسم و متنفرم از این موضوع. همه میگن وای خوشبحالت کمتر میزنه چهرت، ولی کسی نمیبینه که چقدر بده که بقیه تو رو جدی نمیگیرن و همیشه از دید بالا به پایین باهات صحبت میکنن.

اینکه خیلی خوبه یعنی بیبی فیسی دختر

اندامت چی لاغره قدت؟

منم ظریف و لاغرم بیبی فیس هم هستم

زندگیه دیگه گاهی خستت میکنه خیلی خستت میکنه اونقد که دوس داری خودکارتو بزاری لای صفحاتش یه مدت بری سراغ خودت هیچی نکنی با هیچکی حرف نزنی حتی نفسم نکشی اما مشکل اینجاست بعد که برمیگردی میبینی یه نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و تو هم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی. گم میشی و هیچی تو دنیا بدتر از این نیست که ندونی کجای زندگیتی.. نه خواب درمان است نه بیداری. آنقدر دویدهام در ذهنم که باید چیزی به بزرگی فراموشی، من را از یاد ببرد..دلم ابری تر از هر شب ولی بارون نمیباره>این اتفاقا منو نکشت ولی قوی ترمم نکرد فقط خسته و له و افسردهم کرد.>

اینکه خیلی خوبه یعنی بیبی فیسی دختراندامت چی لاغره قدت؟ منم ظریف و لاغرم بیبی فیس هم هستم

آره لاغرم قدم هم خوبه بد نیست نرماله

فقط یکم اینش بده به آدم محل نمیدن فکر میکنن بچه ای