2777
2789
عنوان

خسته شدم

175 بازدید | 14 پست

هر جا میرم ثبت نام دانشگاه و رانندگی و یا حتی آرایشگاه همه بهم میگن بهت نمیخوره مگه چند سالته و همه فکر میکنن کلاس هفتمم برای ثبت نام دانشگاه میگفتن جهشی خوندی؟😐وای جدی انقد شنیدم خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بیبی فیسم، خوبه ک

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨ این قانونه طبیعته 💪🏻

منم همینجوری بیبی فیسم و متنفرم از این موضوع. همه میگن وای خوشبحالت کمتر میزنه چهرت، ولی کسی نمیبینه که چقدر بده که بقیه تو رو جدی نمیگیرن و همیشه از دید بالا به پایین باهات صحبت میکنن.

اینکه خیلی خوبه یعنی بیبی فیسی دختر

اندامت چی لاغره قدت؟

منم ظریف و لاغرم بیبی فیس هم هستم

کاش دنیا مثل دیواری بود که پشت داشت و میشد رفت پشت آن ایستاد.کاش دنیا در خروجی داشت که میشد از آن بیرون زد و رفت توی حیاط پشتی آن و دراز کشید و خوابید یا در بی خیالی محض دستها را توی جیب گذاشت و سوت زد یا در تنهایی مطلق نشست و سیگار کشید و قهوه خورد. کاش میشد دنیا را منظورم این است همه دنیا را، همه دنیا را با ستاره ها و کهکشان ها و آسمان ها و زمین هایش، مثل قالی لوله کرد و کنار گذاشت

اینکه خیلی خوبه یعنی بیبی فیسی دختراندامت چی لاغره قدت؟ منم ظریف و لاغرم بیبی فیس هم هستم

آره لاغرم قدم هم خوبه بد نیست نرماله

فقط یکم اینش بده به آدم محل نمیدن فکر میکنن بچه ای