2821
2789
عنوان

خودکشی

283 بازدید | 34 پست

میخام خود کشی کنم از مریضی بی پولی اینکه با بدن پررازبیماری شرایط کار کردن ندارم ۲۳سالمه وزنم ۳۶ کیلوهست عین پیر زنا مریضم حل میشه اما پول ندارم برم دکتر.پدر خسیس دارم .اذیت میکنه یکسره باس مثل خر تو خونه کار کنم.ازهمه چی خسته شدم حال ندارم همرو بگم اون اکانتم دوستان قدیمی تامیکامو خوندن.مرگ بهتره از زندگی بااین خانوادس.مادرم فردا مولودی داره بعدش خودمو میکشم.حلال کنید.

خدابرام کافیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرگ به چه قیمت...

زندگی ب چه قیمت هزار تومن پول تو کارتم نیست ادم تنبلی هم نیستم بهانه بیارم بزرگترین ارزوم سرکاررفته .اما دیگه دیوانه شدم.

خدابرام کافیه

مامانت با کدوم پول میخواد مولودی بگیره همونو بده بچش بره دکتر ثوابش بیشتره .واقعا از جهالت بعضی خانواده ها در عجبم .خیلی خواستم جملات فلسفی و زندگی زیباست بگم ولی واقعا نتونستم

منم مث تو ام ولی نکن بدترین کار همینه

میدونم سخته من بدنم پر مریضی و عفونت ولی دکترم نمیبرن من امروز برگشتن بهم گفتن تو خونه اضافه ای مث خر فقط میکنی چاق میشی

ولی بیا بدترش نکنیم

الان خوب 40.. 50 سال عذاب بکشبم؟ با خودکشی هزاران سال باید عذاب تحمل کنیم

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2824
2823
2791