2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس!

270 بازدید | 58 پست

سلام...سحر بخیر

ی سال و چن ماهه عقد کردم.شوهرم بیکار شد بعد چن ماه.دست ب هرکاری زد پولشو خوردن.۴۰ میلیون وام رو گردنمونه از مجردیشو وام ازدواج...خسته شدم ازاینکه نمیتونم عروسی بگیرم...از ارزوهایی ک داشتم واس زندگی متاهلیم.دانشجوام و دلم میخاد تو خونه خودم باشم.با این وضع حال روحیم اصلا خوب نیس و نمیدونم چیکار کنم....همه جهت رو فشارم...دردو دلم زیاد شد.ببخشید

هی تو!تسلیم نشو..باشه؟!

😞😞

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نگران نباش خدا بزرگه نا امید نشو یه وقت دیدی از جایی برات گشایش شد که فکرشم نمیکنی خدابزرگه

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️
مگه وام و پدر شوهر قسطاشو نمیده ؟ خرجه عروسیه ام با پدره داماده 

ن ی تومن هرماه قسط میدیم.شونه خالی کردن ک بما ربطی نداره .شوهرمم نمیتونه با این وضع عروسی بگیره

هی تو!تسلیم نشو..باشه؟!
؟

ياد فيلم عصبانى نيستم افتادم😞

خيلى اوضاع بدى شده واقعا انشالله خدا گره از مشكلاتتون وا كنه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

عزیزم خیلی از ماها شرایطمون شبیه تو .الان دیگ بیشتر پسرا بیکارن .اگ اخلاق شوهرت خوبه خداروشکر کن و بهش قوت قلب بده و بگو ک باهم درستش میکنیم.

درثانی هرچقدر عروسیتو ساده تر برگزار کنی هم خدا پسندانه تره هم بعدا افسوس نمیخوری ک پولتونو واسه ی شب از دست دادید.سعی کن روشنفکرانه تصمیم بگیری.قوی باش .و بدون ک الان خیلیا مث من شرایط مشابه تورودارن

آرام باش .هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد !ما رفته ایم.....و الان تاریخ 1497 است ......(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)