2777
2789
عنوان

بتا پایین

76 بازدید | 8 پست

دوستان من ۶ روز بعد از تاخیرم، بتام ۳۰۷ بود، ولی امپول hcg زده بودم و ۲۱ روز ازش میگذشت، فکر کنم باید بتای بالاتری میداشتم نه؟ فردا باید تکراش کنم ولی از غصه و فکر و خیال دارم دیوونه میشم، اولش هم علائم نداشتم الان یکم تهوع بیشتر شده، یعنی میشه فردا برم بتام دوبرابر شده باشه؟

چرا انقد پایین بوده، لک یا علائم بدی هم ندارم ولی خیلی نگرانم😔

من۳ روز بعد موعد ۴۵ بودمبتات خیلیم پایین نیست

بعدش درست شد؟ یعنی تکرار کردی؟

اخه بهم گفتن برای ۶ روز تاخیر پایینه، بهتره حداقل بالای ۲۰۰۰ باشه، خواب و خوراک ندارم بخدا 😭 من خیلی چشم انتظاری کشیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدش درست شد؟ یعنی تکرار کردی؟اخه بهم گفتن برای ۶ روز تاخیر پایینه، بهتره حداقل بالای ۲۰۰۰ باشه، خوا ...

بمن دکتر گفت نمیمونه میفته الان ۲ سالشه

دکترا حرف مفت زیاد میزنن

بتات رشد میکنه نترس

بمن دکتر گفت نمیمونه میفته الان ۲ سالشهدکترا حرف مفت زیاد میزنن بتات رشد میکنه نترس

زیر سایتون تندرست باشه والا،

خدا از زبونت بشنوه، برام دعا کن، خیلی بد حالی هستم😔

عزیزم منم بتام ۲۰۰ بود با ۵ روز تاخیر.دو روز بعد تکرار کردم شد ۴۰۰و خرده ای.دکتر گفت چون از ۶۵ درصد کمتر رفته بالا پس بچه خارج رحمی هست.تا هفته ۸ من ۳ مرتبه سونو و یک مرتبه واژینال دادم.آخر هم معلوم شد لقاح دیر انجام شده و الان دخملم ۱۷ هفته است که همراهمه و داره شکر خدا رشد میکنه.اصلااااااا استرس نداشته باش و فقط استراحت کن

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم منم بتام ۲۰۰ بود با ۵ روز تاخیر.دو روز بعد تکرار کردم شد ۴۰۰و خرده ای.دکتر گفت چون از ۶۵ درصد ...

الان ۴۸ ساعته تکرار کردم عددش ۴۱۲ شده، دارم دق میکنم😭