2777
2789

الان که بگم باور نمیکنی.ولی سال دیگه همین موقع دردش اروم شده

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می فهمم حالتو...

حالا من حس خودکشی نداشتم اما بسته به شدت علاقه ات زمان بهتر شدنت متفاوته.

من الان یکسال و نیمه همه چی تموم شده حالم بهتر شده اما فراموش نکردم فقط پذیرفتم و با غمش کنار اومدم.

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

نمیشع😔

الان داری احساسی تصمیم میگیری فک میکنی چون از اونی ک دوسش داری جدا شدی دنیا ب اخر رسیده ن فداتبشم اینجوری نیست این مرحله از زندگی عادیه پر از تجربس میگذره بعدا ب این روزات میخندی ارزش نداره بخاطرش خودتو فدا کنی ب خودت برس ناناز شو اعتماد ب نفستو محکم نگه دار با دوستات وقت بگذرون خودتو نباز اونم بلخره پشیمون میشه وقتی ک دیگ نمیخااییش

یه چی بگم؟؟

یکسال و نیم پیش وقتی جدا شدیم فکر کردم دنیا به آخر رسیده، از شدت دلتنگی و ناراحتی انگار قلبم می خواست از دهنم بیاد بیرون. یکسال تموم کارم شده بود گریه کردن...

حتی می خواستم از کارم استعفا بدم اما سعی کردم محکم وایسم و جا نزنم. ببین الان که از اون جدایی یکسال و نیمه می گذره هیچوقت هیچوقت فکرشو نمی کردم حالم بهتر شه.

من سر اون جدایی ۱۰ کیلو لاغر شدم تو یکماه، ریزش موی شدید گرفتم، افسرده شدم، سفیدی موهام زیاد و زیادتر شد و کم اشتها شدم.

غمش هستا، دلتنگی ام هست اما الان که به اون روزام فکر میکنم می بینم واقعاااااا ارزششو نداشت...

همون اوایل جدایی به خودم قول دادم اگه از شدت دلتنگی هم تیکه تیکه شدم نمیرم سمتش و موندم پای قولم.

خودش بعد یکسال با کلی پشیمونی و عذرخواهی و ...

برگشت و اومد سراغم اما دیگه واسه من هیچی مثل قبل نبود.

می فهمم که چقدر برات سخته اما سعی کن اکثر وقتت رو پُر کنی با رفیقات بگذرونی و ضمنا سریع تو رابطه نری که اوضاع بدتر میشه برات. این روزام می گذره و خدا بزرگه...

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

یه چی بگم؟؟یکسال و نیم پیش وقتی جدا شدیم فکر کردم دنیا به آخر رسیده، از شدت دلتنگی و ناراحتی انگار ق ...

مرسیییی از راهنماییت عزیزم

آره تازه کات کردم من شاید به زودیا گذشت😞

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792