2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

174 بازدید | 18 پست

درود به همگی

من واقعا میخواستم بگم خیلی صبر کردم ببینم خوب میشه یا نه ولی واقعیت اذیت کننده اس

من یه دو سه سالی میشه که خیلی معذرت میخوام یچیزی گوشتی از کنار مقعدم بیرون زده که فهمیدم بواسیره انگاری،اون اوایل درد میکرد ولی بعدش خوب شد تا به امروز اصلا اذیتم نمیکرد ولی الان تقریبا چند روزیه خیلی اذیتم میکنه،اینجوری که یکوچولو خون ریزی داره،خیلی ها هم میگن بخاطر یبوسته درحالی که من اصلا یبوست نیستم و خیلی ببخشید به راحتی میتونم برم wc

روی کیسه نمک گرم میشینه خوب میشه ولی بازم که میرم بیرون دوباره شروع میکنه به درد کردن،حرفمم نمیتونم به کسی بگم😭

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چرا دکتر نمیریهر دردی درمون داره

میترسم🥲

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

به قول دخترخاله هام گل باسنچیز خاصی نیست برو دکتر

آخه میترسم😭🥲

خطرناک نیسولی دیر بری ممکنه بگن جراحیبه موقع بری با دارو ممکنه خوب شه

معاینه میشم نه🥲

نترس چیز خطرناکی نیساگه خجالت میکشی هم نگران نباش دکترا انقد ازین چیزا دیدن عادی شدهاگه نری فقط خودت ...

به مامانم گفتم،انگار نگرانه،خودشم گفت که اگه بده بریم دکتر ولی من به روم نمیارم و الکی میگم خوبم

اینجا یکی نوشته بود تو زردچوبه روغن زیتون بریزین بزارین خوب میشه اونم کردم فایده نداشت