2777
2789
عنوان

بچهاااا میخوایممم بریم عروسی لوازم آرایشی ندارم چیکار کنم 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ی هفته طول میکشه بیاد

از فامیلی کسی نمیشه بگیری؟

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

با هرچی داری سروتهشو هم بیار یه کرم بعد رژگونه و رژ لب و سایه (با رژ هم میتونی رژ گونه بزنی هم سایه ...

سایه و ریمل و اینا تا دلت بخواد دارممممم کرم پودر ام دارممم مژه و ناخون ام گرفتممم

فقط کانسیلر و خط چشم و رژ گونه میخواست بیاره برام

امشب دعوتی؟

خب از کس دیگه ای بگیر دوستی همسایه ای چیزی

نشدم فوقش از کرم روشنتر بجا کانسیلر استفاده کن.

خط چشمم با سایه مشکی( چسب نواری یا کاغذی بزن گوشه پلکت) اگ میتونی سایه گوشه تیره بزن خیلی شیکه

رژگونه هم با رژ و سایه اوکی کن.

کانتورم سایه قهوهای.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

فامیل ها همه پیرن😂🤦🏻♀ به دوستاممم هرچی زنگ میزنم کسی جواب نمیده ادمممم روش ام نمیشههه

لازم نیست حتماً کانسیلر بزنی از همون کرم پودرت استفاده کن.

خط چشم هم با سایه بکش و رژگونه هم از رژ استفاده کن خیلی طبیعی تر میشه.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

فامیل ها همه پیرن😂🤦🏻♀ به دوستاممم هرچی زنگ میزنم کسی جواب نمیده ادمممم روش ام نمیشههه

کلا لوازم ارایش از یقیه گرفتن درست نیست

یا یرو ارایشگاه

یا همه ی مغازه ها بازن ، برو بخر

اینکه میگی هیچکدوم از دوستهات جوابتو نمیدن ، حس میکنم زیاد ازشون چیزی گرفتی دیگه جوابت رو نمیدن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی