2777
2789
عنوان

خبر جدیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 44 پست
بعد یسریا فکر میکنن این قطعی میتونه همیشگی باشه

اونا دیگه تعطیلن

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

۵ همت فکر کردم واحد پول جدیده😅🤦🏼♀️

😂😂

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍

میتونید بزارید کانفینگ رو؟

vless://25d829ee-4e70-4ed2-b109-5c5af47976ca@open.chatgpt.com:443?path=/main?ed&security=tls&alpn=http/1.1&encryption=none&fp=chrome&type=ws&sni=dl2.sepehr.dpdns.org#@V2nova8

اینه امیدوارموصل بشی

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
وصل نشد😭

ببین پاکش نکن یکمروش هی بزن ک پینگ بده وتوتل برو گاهی پینگ نمیده ولی تل باز میشه با نت ایرانسل

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
تل برای من کلا باز نشده پروکس داری مهربون خیلی ممنونم ازت مهربونم🫰🏻💕

پروکسی گزاشتن توتل ولی اصلااا وصل نمیشه

2827
2791
2779
2792