2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از وقتی جدا شدم خیلی حالم بهتره واقعاااااا همش میگم کاش زودتر جدا میشدم و این همه عذاب و فشار روانی رو تحمل نمی کردم. خوشحالترم میشم اگه خانواده ام خودشونو کج و معوج نکنن برام ولی خب مهم نیست برام چون تنها زندگی میکنم راحتم😂

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

به کتفم بود خیلی خوشحال بودم جدا شدم ازدواج اولم سنتی بود فقط ناراحت لودم چرا زودتر جدا نشدم بعدشم تا مدتها همه خواستگارا رو رد کرد بعد حدود سه چهار سال دوباره ازدواج کردم البته این بار سنتی نبود چون به این نتیجه رسیدم دوره ازدواج سنتی گذشته تو این مدتم رو خودم تمرکز کردم ،و الان از ازدواج دومم کاملا راضی هستم

دلیلی برای گوشه گیری نیست اصلا فقط نشین همه جا سفره دلتو باز کنی همین

غمگینم ولی نه بخاطر خودم 🖤

یکمی میترسم از این جدایی با اینک َشوهرم اصلا ادمی نیست ک بشه موند باهاش

اگر دلیلی برای موندن باهاش نیست یعنی اپشن مثبتی نداره یه لحظه هم تحمل نکن چون رفته رفته همه چی قراره بدتر بشه نه بهتر

بعدا بچه اینا میاری دیگه جدا هم بشی کلی دردسره

غمگینم ولی نه بخاطر خودم 🖤

بچه داری؟چقدر زمان برد ک تا حالت خوب شخ

من ۷ سال زندگی کردم، ۲۵ سالم بود جدا شدم.

نه بچه ندارم عزیزم.

یه ماه بیشتر زمان نبرد تا خودمو جمع و جور کردم، شاید از مدت زمان کم تعجب کنی من واقعااااااا به آخر خط رسیده بودم و می دونستم راهی که میرم درسته واسه همین خیلی حالم بد نشد.

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)