2777
2789

براش زجه میزدم خون گریه کردم باباش با دو تا وعده کاری کرد بچه گفت من پشت بابامم پدری که خبر نداشت بچش تو چه حاله که اگه بخاطر بچه اون نبود من بیشتر به باباش میرسیدم ول کن این بی چشم و رو هارو 

من دقیقا ۱.۵ سال بچه مادر مرده بزرگ کردم پیش مادر بزرگ پدر بزرگش بود باباش که پی ول بودن خودش اخرش چ ...

تو میگی یکسال ونیم من میگم ۶ سال 

بخدا مثل بچه خودم بزرگش کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش زجه میزدم خون گریه کردم باباش با دو تا وعده کاری کرد بچه گفت من پشت بابامم پدری که خبر نداشت بچ ...

فقط میتونم بگم هر لحظه ممکن دنیا سرت یه بازی دراره که فکرشم نمیکنه

وایستاد چه قدر کتکش زدن تا بردنش  ولی الان از وضعیتش خبر ندارم

الهی.خدابهتون صبر بده

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

منم دخترم و از پرورشگاه آوردیم یک هفتش بود آوردیمش العان4ماه و نیمشه.میترسم از حرفاتون و اتفاقایی که براتون افتاده    

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
بردنش بردنش  دنیای کثیفی😢😢😢😢

نمیدونی العان کجاست؟بری ببینیش

منم دخترم و از پرورشگاه آوردیم یک هفتش بود آوردیمش العان4ماه و نیمشه.میترسم از حرفاتون و اتفاقایی که ...

الهی کنار هم خوشبخت وعاقبت به خیر باشید 

اما بازی روزگار بد بازی هست

تف اسمون به زمینه  فامیل بودن خودمو شوهرمم کتک زدن

خودتون بچه دارین؟چیزی نگفتین بهشون؟