2777
2789
عنوان

روش خوابوندن بچه

176 بازدید | 9 پست

سلام ببخشید من خیلی سوال میکنم اخه تجربیاتم کمه 😔                                         

پسرم یک سال و نیمش هست تا ۸ ماهگی رو پام میخوابوندمش. یکی دو بار با شیردادن خوابوندمش از اون به بعد شده عادتش خودمو کشتم اما رو پا نمیخوابه.ترسم اینه چطور از شیر میخوام بگیرمش بخوابونمش اینکه چسپیده به من !!!!!!!!

کسی چنین تجربه ای داشته !!!

راهی هست!

من حرف زدن باتورو دوست دارم موضوع اصلا مهم نیست!!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها راه حلت مقاومت کردن هست و کوتاه نیومدن تا بتونی این عادت غلط رو ترک بدی . فقط تلاش کن و کوتاه نیا . اگر گریه کرد و نخوابید تسلیم نشو . بهش اب بده ..نوازشش کن تا از سرش بیفته شیر شب . اخر شب و صبح زود بهش شیر بده و کم کم ساعت رو عقب ببر

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 

پسرمنم فقط با شیر مبخوابه. روشهای دیگه رو هرکاری کردم نشد ک نشد 

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

اره اره من همچين تجربه ای داشتم. بچم اصلا از اول رو پای من نمیخوابید تا یک سالگی بیشتر با دور دادن میخوابوندمش بعدش با شیر...  فقطم شیر خودمو میخورد. یک هفته پیشم از شیر گرفتمش واااای که عذابم بود عین تو چطوری شب بخوابونمش.  شب اولو که با دور دادن خوابوندمش یک ساعت بعد بیدار شد چنان جیغهایی میکشید که همه میگفتن بده بهش نمیتونی از شیر بگیریش اصلا بند نمیشه ولی من همچنان مقاومت کردم خلاصه با نوشابه که گاز نداشت و یکم آب قاطی کردم دادم بهش رو پام خوابید.  چون نوشابه خیلی دوست داره. شب دوم رو پا نخوابید باز نصف شب بیدار شدو همون ماجرا دورش دادم هی باباش گرفتش هی من گرفتار خوابید.  صبحها هم با جیغ بیدار میشد اصلا ساکت نمیشد همشم بغلم بود یا هی بهونه میگرفت میگفت بریم اینور بریم اونور یا بیرون 

شب سوم که خوابید دیگه صبح جیغ نزد.  از شب چهارم دیگه شبا هم بیدار نشد. ولی همچنان بد اخلاقی داره ولی خیلی بهتر شده. اگه تصمیم داری از شیر بگیریش اصلا تسلیم نشو همه بچه ها شیون میزنن پس نترس از گریش بجاش چیزایی که دوست داره تو شیشه بریز بده بهش نصف شب

اره اره من همچين تجربه ای داشتم. بچم اصلا از اول رو پای من نمیخوابید تا یک سالگی بیشتر با دور دادن م ...

واییییی خدا کمکم کنه پسر من که فعلا باید شیر بخوره ولی چون بفکرش بودم گفتم تا زمان دارم ترکش بدم که بعد کمتر اذیت بشه 

شب سوم که خوابید دیگه صبح جیغ نزد.  از شب چهارم دیگه شبا هم بیدار نشد. ولی همچنان بد اخلاقی دار ...

😢💕💕💕💕💕

واییییی خدا کمکم کنه پسر من که فعلا باید شیر بخوره ولی چون بفکرش بودم گفتم تا زمان دارم ترکش بدم که ...

پسر من الان دیگه بغل من نمیخوابه فقط بغل باباش میخوابه از وقتی از شیر گرفتمش دیگه بغل باباش خوابید باید دورش بده بخوابه