2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون اینطوره

193 بازدید | 15 پست

یه بار اعتراف کرده که جلوی مادرش بد منو میگه که مبادا مامانش فکر کنه منو بیشتر دوست داره ..بعد ها فهمیدم چ حرف ها که در مورد من میزد ..البته اونموقع ۲۲ سالش بود و ۷ ساله ازدواج کردیم و خیلی بهتر شده و سرد شده با مادرش ..ولی تا دو الی سه سال اول انگار اون زنش بود ..نمیتونم خاطرات رو فراموش کنم و اینکه الان من و مادرش از هم متنفریم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا که شوهرت بهتر شده، با فکر و خیال گذشته خودت و عذاب نده. پس فردا خدایی نکرده به هزار تا مریضی میفتی، همین مادرشوهرت تو دلش قند اب میشه. به خودت برس و شاد باش. از زندگیت لذت ببر. بیخیال مادرشوهر و فلان و بهمان...

زنانی که کتاب میخوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنان با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور کنند و برای بوجود آوردنش مبارزه کنند........برتراند راسل

همش منتظره من یه چیزیم بشه تو چشاش میبینم..

توام این آرزو رو به دلش بذار

زنانی که کتاب میخوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنان با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور کنند و برای بوجود آوردنش مبارزه کنند........برتراند راسل

طبیعیه که بچمو اصلا دوست نداره و تا حالا زنگ نزده حالشو بپرسه و اصلا خونم نمیاد؟

از آدمای عجیب غریب و کینه ای و بد ذات، هررفتاری طبیعیه

از آدمای عجیب غریب و کینه ای و بد ذات، هررفتاری طبیعیه

شوهرم همیشه تهه دلش ناراحته که نتونستم رابطه خوبی با مادرش داشته باشم ..وقتی یه دردی میگیرن انگار خیلی عذاب وجدان داره ..میترسم کم کم بزاره گردن من حتی مردنشون رو

شوهرم همیشه تهه دلش ناراحته که نتونستم رابطه خوبی با مادرش داشته باشم ..وقتی یه دردی میگیرن انگار خی ...

توام سیاست داشته باش، وقتایی که مریض میشن بگو تو هزوقت دلت میخواد برو مادرت و ببین. منم دلم میخواد بیام ببینمش ولی وقتی از من خوشش نمیاد، اذیت میشه. منکه باهاش پدرکشتگی ندارم. یه کم از این حرفا بزن، که خدایی نکرده اتفاقی افتاد نگه تو نذاشتی ببینمشون.

توام سیاست داشته باش، وقتایی که مریض میشن بگو تو هزوقت دلت میخواد برو مادرت و ببین. منم دلم میخواد ب ...

سیاست اون بیشتره وقتی شوهرم تنها میره وقتی برمیگرده انگار منو از چشم شوهرم میندازه