2777
2789
عنوان

واااییی بیایدددد

196 بازدید | 17 پست

منو پارتنرم حدود دو ساله باهمیم و یواشکی میرفتیم بیرون چون بابام مشکل داشت با اینکه باهم باشیم.

چند باری فهمید بیرون بودیم و دعوامون شده و اصلا قبول نمیکرد که پارتنرم بیاد جلو،امروز یه مشکلی پیش اومد بابام یهو برگشت گف بگو بیاد خواستگاریت ولی یه شرایطی دارم،گفتم چه شرایطی گفت برداره ببره دیگه نیای😐

چیکار کنم؟😐💔

یه صلوات واسه حاجتم بفرست مهربون.🫠❤️مامان یه پسر به اسم ۲۰۶ خان😂🤌🏻تو مرا جان و جهانی،محمدم🤍حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش اشک چشم دلشکسته خانه ویران کند!♻️#کارما|بابا،ازت متنفرم،هیچوقت فکرشو نمیکردم ارزوی مرگتو داشته باشم.🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالته

۲۷،از ۱۶ سالگی خواستگار داشتم و بابام اصلا قبول نمیکرد ازدواج کنم.الانشم بخاطر اینکه پارتنرم نرفته سربازی مخالفت میکرد.

یه صلوات واسه حاجتم بفرست مهربون.🫠❤️مامان یه پسر به اسم ۲۰۶ خان😂🤌🏻تو مرا جان و جهانی،محمدم🤍حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش اشک چشم دلشکسته خانه ویران کند!♻️#کارما|بابا،ازت متنفرم،هیچوقت فکرشو نمیکردم ارزوی مرگتو داشته باشم.🖤

بگو بیاد ببرتت✌🏻 دیگه هم نیا... ب شرطی ک خوب و بدش پای خودت!! من خیلیا رو دیدم پدر ناراضی بوده ولی ...

من ازدواج اولم بابام راضی نبود خیر ندیدم ازش جز بدبختی چیزی نداشت ولی دومی بابام راضی بود خیلی شرایطش بهتره

جیش تو این زندگی😒
۲۷،از ۱۶ سالگی خواستگار داشتم و بابام اصلا قبول نمیکرد ازدواج کنم.الانشم بخاطر اینکه پارتنرم نرفته س ...

پسر خوبیععع؟

مطمئنی ازش؟

اگه مطمئنی آینده خوبی داری بگو بیاد جلو اونم درست میسه

پسر خوبیععع؟مطمئنی ازش؟اگه مطمئنی آینده خوبی داری بگو بیاد جلو اونم درست میسه

ارهههه همه جوره خودشو ثابت کرده و از یه عالمه سختی گذشتیم،ولی الان واقعا شوکه شدم از حرفی که بابام زد،چون همش میگف شوهرت نمیدم پیش خودم نگهت میدارم و...