2777
2789

یکساله ونیمه جراحی کردم سوالی در مورد جراحی لابیا دارید بپرسید چون خودم موقع جراحی کسی نبود ب سوالام جواب بده این تاپیکو زدم شاید ب درد کسی بخوره

آقایون هم ورود نکنن ب تاپیک ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگ احساس کردی سوالم خوب نیست جواب نده🥲 شما از اولش نیاز داشتی ب عمل یا بعد از زایمان و بارداری نیاز پیدا کردی ببخشید

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

من که قصدشو گدارم ولی واسم سواله که اینایی که میگن بی حس شدن حقیقت داره؟مگه میشه؟

ن اصلا اگه کسی بی حس شده لابد جراح ب اشتباه بخش زیادی از کلیتوریس برداشته لابیا ربطی ب حس و بی حسی نداره

من مشکلی ندارم

چرا باید اینکارو بکنی با خودت

خب دلیل اولش اینه ک خانما عاشق زیبایین و ب نظرم خانمی ک ب زیباییش اهمیت میده خیلی قابل احترامه

دوم این ک گاهی اوقات لابیا از حد طبیعی بزرگتره و باعث مشکلی از جمله عفونت میشه ک بهتره جراحی کنه

شما متاهل هستید؟

شوهرتون راضی نبود عمل کردید؟

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

عزیزم اگ احساس کردی سوالم خوب نیست جواب نده🥲 شما از اولش نیاز داشتی ب عمل یا بعد از زایمان و باردار ...

من ازدواج نکردم هنوز گلم احساس کردم ی مقدار از حد نرمال بزرگتره پزشکم معاینه کرد گفت خیلی بزرگ نیس اما جراحی کنی بهتره منم جراحی کردم و راضیم