2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره هست خودت شغلت چیه گلم

دانشجو هستم داروخونه مشغول به کارم و تدریس شیمی

فعلا ازدواج نکردیم حتی دوست هم نیستیم در حد یه چت خیلی ساده و یه جورایی روش کراشم ولی نمیدونم چکار کنم...خیلی پسر کاری هستش به غیر از شغل پرستاریش شغل دیگه ای هم داره میگم اون تو بیمارستان این همه دختر دورش هست منو میبینه آیا

در کل هر کی بسته به علاقه و شرایطش تصمیم میگیره با همکار یا غیر همکار ازدواج کنه

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

دانشجو هستم داروخونه مشغول به کارم و تدریس شیمی فعلا ازدواج نکردیم حتی دوست هم نیستیم در حد یه چت خی ...

😂از خداشم باید باشه بیخیال

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

از خداشم باشه والا اعتماد به نفستو ببر بالا

ولی من یه جورایی روش کراشم اگه تو رابطه بود همون چت ساده هم نمیکرد درسته ؟

من همیشه سینگل بودم تا حالا تو رابطه نرفتم و تک فرزند بودم خیلی تنها بودم خیلی و الان نیاز دارم واقعا به یه هم حرف و نمیتونمم با هرکه وارد رابطه بشم معیارام خیلی زیاده خیلی

😂از خداشم باید باشه بیخیال

😂😂😂من همیشه سینگل بودم تا حالا تو رابطه نرفتم و تک فرزند هم بودم همیشه تنها بودم و از لحاظ روحی خیلی نیاز دارم خیلی.. رو این اقا هم یه جورایی کراشم و اینکه با خودم میگم اگه تو رابطه بود با من چت ساده هم نمیکرد...و معیارام واسه تو رابطه رفتن خیلی زیاده خیلی

ولی من یه جورایی روش کراشم اگه تو رابطه بود همون چت ساده هم نمیکرد درسته ؟من همیشه سینگل بودم تا حال ...

ببین سعی کن زیر پوستی ببینی رل داره یا نه اگر نداره بشین ببین واقعا معیاراتو داره یهو از سر تنهایی و نیاز با یه ادم نامناسب نری تو رابطه بعدش برو تو کارش اگر مناسبت بود دخترا بخوان راحتت مخ پسرا رو میزنن

😂😂😂من همیشه سینگل بودم تا حالا تو رابطه نرفتم و تک فرزند هم بودم همیشه تنها بودم و از لحاظ روحی خ ...

اگر تو یه شهرید و دورادور همو دیدید برو تو کارش