2777
2789
عنوان

مثل معتادی شدم که مواد بهش نرسیده

101 بازدید | 4 پست

اروم و قرار ندارم تمرکز ندارم

سرکلاس بازی گوشی میکنم و درس رو گوش نمیدم استادم متوجه این حالم شده

دارم جدا میشم ی حالیم.اصلا و ابدا دلم نمیخواد برگردم به همسرم ولی خب انگار ی حالیم یحالی انگار عادت کرده بودم بهش .

😇

عزیزم اگر منطقیه جداشدنت ،بدون کاملا طبیعیه این حالاتت،مغزت مواقعا معتاده و الانم تو ترک،این کاملا علمیه

یکم سخته بهتره مشاوره بری

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگر منطقیه جداشدنت ،بدون کاملا طبیعیه این حالاتت،مغزت مواقعا معتاده و الانم تو ترک،این کاملا ع ...

واقعا جداشدنم مطقیه مامانم میگفت باید زودتر از این اقدام میکردی

همه میگن باید زودتر جدا میشدی

مشاوره ک فعلا نمیتونم برم مالی یکم مشکل خوردم

تاکی این حالات رو دارم؟

😇

واقعا جداشدنم مطقیه مامانم میگفت باید زودتر از این اقدام میکردی همه میگن باید زودتر جدا میشدی مشاوره ...

بستگی ب شخصیت خودت،خلات،ضعفات،تایم بیکاریت و همراهی خونوادت و عمق رابطتون و دلایل جداییت داره

ببین عزیزم همین نی نی سایت میتونی سرچ کنی:طلاق،حالم بده،جدا شدن ،سختمه جداشم و...سرچ کنی و بخونی پیامارو بهت کمک میکنه

حیف نتا قطع وگرنه کلی کلیپ و پادکست و ویدیو هست ک باز میتونه کمکت کنه،

راستی تاپیک اخرمم نگا کن تونستب دانلودش کن این برنامه رو بشین عین ی مشاور باهاش حرف بزن راهنمای خوبیه

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...