2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله هم کامپوزیت کردم هم پر کردم همم 7 تومن دادم جرمگیر ی دوتا فک

چقدر. گرون دادی برای جرمگیری هفت میلیون تومان من پرسیدم دکتر خوب تو شهرمون امسال ۴ میلیون تومنه

اول خدارو شکر خوشبحالت شما صد هیچ از ماهایی که دندون هامون افتضاحه جلویی

خداروشکر.

شما هم سعی کنید درست کنید تا اذیت نشید

خواهرم اکثر دندوناش ایمپلت شد ولی برای من جنس دندونام خوبه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

خداروشکر.شما هم سعی کنید درست کنید تا اذیت نشیدخواهرم اکثر دندوناش ایمپلت شد ولی برای من جنس دندونام ...

جنس دندون های منم اهکیه هر سال نزدیک چهار پنج تا دندون ترمیم میکنم بازم سال بعد پوسیده میشن

چقدر. گرون دادی برای جرمگیری هفت میلیون تومان من پرسیدم دکتر خوب تو شهرمون امسال ۴ میلیون تومنه

شهر به شهر فرق داره حتی منطقه به منطقه و دکتر به دکتر

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

منم کلیی خرج دندونام کردم. حسابشو ندارم. همش پر و عصب کشی و روکشه. تمومی هم نداره.الانم دوتا عقل نهفته دارم باید بکشم ولی میترسم. تو دهنم حس میکنم نیم کیلو اهن دارم از بس همس پر شده س.ظاهرش خوبه ولی از تو...

کشیدن دندون عقل؟

بله دو تا کشیدم. دو تاشو جرات نکردم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.