2777
2789
عنوان

خالمو چیکار کنم هی نگه اینو

157 بازدید | 11 پست

من خیلی لاغر و اسکینی بودم توپر دوست داشتم خودم ۵۲ کیلو بودم انقدر پرخوری کردم و قرص اشتها خوردم تا ۱۰ کیلو چاقتر شدم با خودم حال میکنم کلا الان ۶۲ ام و خب خودمو دوست دارم همه چیم میزونه الان

بعد این خاله کوچیکم هروقت میاد بهم جلو بقیه میگه وااای چقدر چاق شدی چخبرته لاغر بکن چاق خوب نیست حالا چاق نیستم توپر تر شدم از قبل

یعنی این خالم اسکلت اسکلت دوست داره بهش میگم خب خاله هرکی یطور دوست داره سلیقه هرکس متفاوته علنا بهم میگه غلط کردی چاق خوب نیست 😐

یا موهام بلند بود هی بهم میگفت چیه مثل دم موشه برو کوتاه کن اخرم چون ریزش داشتم نه به حرف اون بخاطر خودم رفتم تا سر شونه هام زدم حالا هرسری ام میاد پلاس میشه خونمون احترام بهش میزاریم واقعا بی احترامی نمیکنیم کلا اخلاقش یجوریه که همه رو مسخره بکنه یکی دو سری ام اشک منو دراورده چون از شوهرش چندین سالی هست جدا شده میومد خونه ما میموند تا یه پولی جور کرد خونه اجاره کرد انقدر رفت خونه اینو خورد خوابید و مسخره میکردا بقیه و الان دوست نداره کسی بره خونش چون خانم دیگه کسی رو ادم حساب نمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خالم همچیو روک بهم میگه مشکلی داشته باشم😂عاشقشم 😍بنظرم همچین ادمی نیازه ک حقیقتو بگه هم خوب هم بد ک حداقل متوجه شم برطرف کنم یا مشکلی نداشتم ک هیچی

البته هیچوقت توهینی نکرده فقط میگه

برای شما فک کنم چون کلا رابطتون باهاش خوب نیست ناراحت میشید

منم خالم همچیو روک بهم میگه مشکلی داشته باشم😂عاشقشم 😍بنظرم همچین ادمی نیازه ک حقیقتو بگه هم خوب هم ...

روک داریم تا روک عزیزم روک بودن با بیشعور بودن خیلی فرق میکنه لحنشم خیلی بده

اخه چاقیه من اولا به اون اسیبی نمیزنه بعدشم وقتی خودم با خودم حال میکنم چرا هرسری میاد باید تاکید کنه؟ زشته دیگه خب

این خاله من قشنگ بیشعوره

ادمی انتقاد پذیر هم هستم اما لحنش واقعا زشته

منم هم وزن شمام تقریبا ولی هر کسی منو می بینه یکم پرخوری می کنم میگن خوشبحالت که هر چقدر میخوری چاق نمیشی ، یا میرم لباس بگیرم یعنی مانتو پرو کنم بهم میگن اینو بپوش توپر نشون بدی واسه شما لاغرا خوبه ، من تعجب می کنم که شما ۶۲ کیلو رو توپر می بینی🤔

روک داریم تا روک عزیزم روک بودن با بیشعور بودن خیلی فرق میکنه لحنشم خیلی بدهاخه چاقیه من اولا به اون ...

اره عزیزم با احترام باید بگه ک توهین نشه

و اینکه اگر بد رو میگه خوب هم بگه

بنظرم شما هم بهش کاملا جدی بگو مشکل داری با این کارش

منم هم وزن شمام تقریبا ولی هر کسی منو می بینه یکم پرخوری می کنم میگن خوشبحالت که هر چقدر میخوری چاق ...

منظورم این بودش که خیلی لاغر بودم نسبت به اون لاغریم توپر شدم بازم دوست دارم یه ۵،۶ کیلو چاقتر شم اگر این خالم اجازه بده 😒😒

اره عزیزم با احترام باید بگه ک توهین نشهو اینکه اگر بد رو میگه خوب هم بگه بنظرم شما هم بهش کاملا جدی ...

دقیقا

من چند سری گفتم هرکس یه سلیقه ای داره من گفتم اینطوری خودمو بیشتر دوست دارم دیگه بحث نفهمیدنه

چی بگم دیگه واقعا موندم