2777
2789
عنوان

دیر سین زدن

53 بازدید | 3 پست

چرا بعضیا دیر سین میزنن با اینکه پیامو میبینن? کلا تایپ کردن یه پیام بیست ثانیه هم نمیکشه. مثل این میمونه تو واقعیت با یکی حرف میزنی بعد چند دقیقه جوابتو میده...همینقد رو مخمه. یه دوست مجازی دارم چهار پنج ساله باهم دوستیم. رابطمون هم خیلی نزدیکه و مشکلی نداریم. ولی اون همیشه پیاممو دیر سین میزنه. چند بار بهش گفتم ازین اخلاقش بدم میاد ولی انگار ذاتش کلا اینطوریه. منم از لجش پیامامو تایمر دار میزارم تا هفت هشت ساعت بعد پیامم بره براش🙂 الان که نتا قطعه خب باید زود سین بزنه یکم باهم حرف بزنیم. من خودم ازونام که زود سین میزنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا تو رابطه دوستی انتظار بیشتری داره آدم ولی به طور کلی یه سریا این مدلی ان. با اینکه طرف رو دوست دارن ولی چت براشون بار روانی زیادی داره. یه وقتایی ممکنه وقتش رو هم باشن و پیام رو ببینین اما انرژی جواب دادن تو اون لحظه رو نداشته باشن. مخصوصا اگه ذهنشون درگیر باشه و نتونن اون لحظه به چیز دیگه ای فکر کنن. یا میگن که اگه الان من سریع جوابش رو بدم اونم سریع یه چی دیگه میگه و من میفتم وسط یه مکالمه ی زمانبر که انرژیش رو ندارم